Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een ijskoude golf zal het noordoosten van de Verenigde Staten treffen

New England zal vooral worden getroffen door de waargenomen temperaturen, die op sommige plaatsen kunnen oplopen tot -70°C.

Amerikanen zouden heel cool zijn. Voor de komende dagen waarschuwen de media de komst van deze qu’ils appellent un “Arctic blast”, een coup van froid venu de l’Arctique, die een duizelingwekkende helling van de temperaturen veroorzaakte in het noorden van de Verenigde Staten .

Meer specifiek zou New England, een regio die verschillende staten omvat, waaronder Maine en Massachusetts, getroffen moeten worden door overwegend negatieve temperaturen op vrijdag en zaterdag. Washington Post.

Van -40°C tot -70°C voor gevoel

Door de harde wind zal de temperatuur ijskoud aanvoelen en de voorspelling kondigt lagere limieten aan die kunnen variëren van -40°C tot -70°C in New Hampshire.

“Mensen zijn niet klaar voor wat komen gaat”, waarschuwt hij. Washington Post Amerikaanse meteoroloog Bill Simpson.

Het wijst ook op het potentieel om records te breken in de omgeving van New York.

Deze extreme kou wordt veroorzaakt door een meteorologisch fenomeen dat de “polaire vortex” wordt genoemd. Het is een bovenste depressie die als koppig wordt beschouwd, die zich vormt nabij een van de polen van de planeet en vervolgens beweegt. volgens Meteo Frankrijkde temperatuurverandering binnen de polaire vortex is “cyclisch” volgens de seizoenen en minima hebben daar minder zin tijdens de winterperiode.

Beperk je bewegingen

Om de bevolking te beschermen, adviseren lokale autoriteiten om hun verplaatsingen te beperken om onderkoeling te voorkomen, die snel kan optreden bij deze temperaturen. In december doodde de poolkou ongeveer vijftig mensen in het noorden van de Verenigde Staten, van wie sommigen in hun auto strandden.

READ  De grootste komeet die ooit door NASA is waargenomen, gaat met een snelheid van 32.000 km / h naar de aarde

New England is niet de enige regio die wordt getroffen door extreem lage temperaturen aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Zoals genoemd CNNIn Texas zijn drie mensen overleden aan een verkoudheid die de afgelopen uren al voor ijsvorming en natte sneeuw heeft gezorgd.