Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een handtekening van €30 miljoen is bevestigd in Marseille!

Een handtekening van €30 miljoen is bevestigd in Marseille!

Ondanks de financiële moeilijkheden is OM van plan om tijdens de volgende transferperiode te consolideren. Het lijkt erop dat Marseille op het punt staat een mooie wedstrijd af te sluiten de handtekening de zomer.

OM Mercato: Dit is bevestigd door William Salibá

Echte tevredenheid van Olympique de Marseille dit seizoen, William Saliba (20 jaar) heeft zijn toekomst op middellange termijn nog niet beslist. De jonge verdediger verdubbelt een goede prestatie in het defensieve scharnier van OM en verbergt zich niet Zijn vreugde ontwikkelt zich onder de kleuren van Marseille. Hij weet echter niet zeker of hij zijn avontuur in Marseille zal voortzetten. En terecht, de voormalige ASSE-verdediger wordt uitgeleend zonder de optie om te kopen van Arsenal. Het is duidelijk dat hij aan het einde van het huidige seizoen moet terugkeren naar Arsenal.

Echter, permanente overdracht William Saliba De Olympique de Marseille wint de laatste dagen aan kracht. na het team,,Het is de Britse pers die bevestigt dat de jonge Franse verdediger een goede kans maakt om definitief naar het OM te verhuizen. voetbal londen Het maakt nu al duidelijk dat de leiders van Arsenal de deur niet sluiten voor een permanente transfer voor hun jonge speler. The Gunners hopen een mooie cheque te krijgen als hij vertrekt. Britse media melden dat technisch directeur Edo Gaspard van Gunners bereid is afstand te doen William Saliba Op voorwaarde dat hij de 30 miljoen euro krijgt die ze hebben geïnvesteerd in ruil voor zijn transfer in juli 2019.

READ  LIVE - PSG: 'Je praat nooit over voetbal', de enorme tirade van Galtaire op Conf'

William Saliba mikt op Champions League

Dus OM-leiders zullen heel gul moeten zijn als ze de handtekening willen zetten William Saliba. Omdat PSG, en Real MadridOok Sevilla en AC Milan treden in zijn voetsporen. Sterke concurrentie die kan leiden tot hogere biedingen. Ondanks alles verliest OM de hoop in dit geval niet, want kwalificatie voor de volgende Champions League zou een sterk argument kunnen zijn om de jonge verdediger te behouden. Het volstaat te zeggen dat de komende transferperiode waarschijnlijk veelbewogen zal zijn in Marseille.