Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een ernstige diplomatieke crisis tussen Spanje en Argentinië

Een ernstige diplomatieke crisis tussen Spanje en Argentinië

De Argentijnse president Javier Miley was zondag de belangrijkste gast van Fox op een grote bijeenkomst van extreemrechts in de wereld in Madrid.
Oscar del Pozo/AFP

Decryptie – De Argentijnse president beledigde de vrouw van de Spaanse premier, wat Madrid boos maakte en zijn ambassadeur ontbood.

Madrid

Te midden van zijn gewelddadige tirade tegen het socialisme zei A “kanker” verantwoordelijk voor “150 miljoen doden”, Javier Miley keek op van zijn sms. “Zelfs als ze een corrupte vrouw hebben, maken ze fouten, en het duurt vijf dagen om daarover na te denken!», leek de Argentijnse president, de stergast van Fox op de grote bijeenkomst van extreemrechts in de wereld in Madrid, te improviseren.

Argentijnse regeringswoordvoerders kunnen zeggen dat hun staatshoofd geen namen heeft genoemd, maar geen enkele andere leider heeft zijn agenda eind april vijf dagen opgeschort om de mogelijkheid van zijn aftreden na de opening van de voorverkiezingen te overwegen. Onderzoek een mogelijk belangenconflict dat naar verluidt gevolgen heeft voor zijn vrouw. En niemand, onder de 10.800 medewerkers, vooral de extreemrechtse leiders van de Vox-partij, die opstonden om de mars toe te juichen, dacht aan niemand anders dan Pedro Sánchez en Begonia Gomez.

Een verkoudheid is even ongekend als onverwacht

Het gaat over “Het gevaarlijkste moment in de betrekkingen tussen Spanje en Argentinië..

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 80% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items onmiddellijk.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Overweldigd door de trapsgewijze meldingen ontvluchten ze het inferno van WhatsApp-loops