Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Canadese website is op zoek naar een snoepkenner die 100.000 dollar per jaar verdient

Een Canadese website is op zoek naar een snoepkenner die 100.000 dollar per jaar verdient

Candy Funhouse vergat een vacature voor een algemeen directeur zoetwaren. De advertentie heeft al 100.000 reacties gekregen, aldus het bedrijf, dat zichzelf een enorme publiciteitsstunt bezorgt.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Word je ziek van snoep? Lees niet meer. Canada’s Candy Funhouse is officieel op zoek naar een snoepproever, die C$100.000 (€77.000) per jaar vraagt, Selecteer de advertentie (in Engels). Wees voorzichtig voordat u uw aanvraag indient. De persoon die wordt gekozen voor de functie “algemeen directeur van snoep” zal een kleinigheid van 3.500 snoepjes per maand moeten slikken – meer dan honderd per dag.

“Begin vorig jaar waren we op zoek naar Bonbonlogues, onze smaak van originele smaken”Winkelwoordvoerster Vanessa Janakijewski-Rebelo vertelde AFP. “We zijn nu op zoek naar onze General Manager Sweets, die snoepliefhebbers met plezier zal begeleiden!” hij is Zal verantwoordelijk zijn voor de goedkeuring van nieuwe producten en regelgeving Snoep Bestuursvergaderingen of om een ​​rol op zich te nemen “kenner”. Om nog maar te zwijgen over de ondersteuning “Alles is leuk” op het werk.

Het aanbod staat open voor iedereen die in Noord-Amerika woont en vijf jaar of ouder is. Candy Funhouse zegt in twee weken tijd al meer dan 100.000 aanmeldingen te hebben ontvangen. “De meerderheid zijn volwassenen, maar ongeveer 25% zijn kinderen”Gegevens van de woordvoerder. Matthew Crooks, een Amerikaanse Twitter-gebruiker, legde bijvoorbeeld uit dat zijn 8-jarige dochter zich had aangemeld en zelfs haar LinkedIn-profiel had aangemaakt voor de gelegenheid. “Bedankt dat je haar hebt geholpen om meer te weten te komen over het werk en het belang van een sterk cv, ook al is ze pas 8 jaar oud.”

Aanvragers moeten natuurlijk beschikken over: “gouden smaakpapillen” En de “Passie voor snoep”, bepaalt de jobaanbieding. Eenmaal geïdentificeerd, zal de rekruut ondergaan: “Intensieve Smaaktraining” Uiteraard profiteert u van een uitgebreide tandartsverzekering. Na zoveel zoete tonen zou het echt zonde zijn om met een zoute noot te eindigen.

READ  Rusland “mag niet afhankelijk zijn” van de “verveling” van de EU, zegt Catherine Colonna

Gezien vanuit Europa

Franceinfo-kanaal selecteert dagelijkse inhoud van Europese audiovisuele media, leden van Eurovisie. Deze inhoud wordt gepubliceerd in het Engels of Frans.