Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Canada: een snoepbedrijf is op zoek naar een smaak die $ 100.000 per jaar in rekening brengt

Canada: een snoepbedrijf is op zoek naar een smaak die $ 100.000 per jaar in rekening brengt

Candy Funhouse is momenteel op zoek naar iemand die 3.500 snoeprepen per maand wil proeven voor een jaarsalaris van $100.000.

Mensen met een hoge bloedsuikerspiegel, diabetes of mensen die niet van snoep houden, dit artikel is niet voor jou. Maar als je betaald wilt worden om snoep te eten, is dit je kans.

Candy Funhouse, een Canadese winkel, uitgebracht advertentie Professioneel als ongebruikelijk. Ze is officieel op zoek naar De snoepkenner, die $100.000 CAD zal krijgen (d.w.z. 77.000 euro) per jaar. Zelfs als deze advertentie meer dan één droom kan vervullen, dien uw aanvraag niet onmiddellijk in. De persoon die voor deze functie is gekozen, moet eten 3500 snoepjes per maandJe verdient meer dan honderd per dag.

“Begin vorig jaar waren we op zoek naar Bonbonlogues, onze smaak van originele smaken […] We zijn nu op zoek naar onze General Manager Desserts, die dessertliefhebbers graag zal begeleiden! “ Winkelwoordvoerster Vanessa Janakijewski-Rebelo vertelde AFP.

Dus de persoon die zal worden gekozen, wordt Algemeen directeur snoep Hij zal de “Three Candy Lovers” regisseren die al in het bedrijf zitten. hij is Zal verantwoordelijk zijn voor de goedkeuring van nieuwe producten en regelgeving Snoep Bestuursvergaderingen of om een ​​rol op zich te nemen “kenner”. Met andere woorden, het is een rol waarbij smaak en gehemelte essentieel zijn en grondig worden getest.

100.000 verzoeken binnen twee weken verzonden

Het aanbod staat open voor iedereen die in Noord-Amerika woont en vijf jaar of ouder is. Candy Funhouse meldde rMeer dan 100.000 sollicitaties ontvangen in slechts twee weken. “De meerderheid zijn volwassenen, maar ongeveer 25% zijn kinderen”Gegevens van de woordvoerder van het bedrijf.

READ  Profiteer van dit aanbod voor minder dan 500 euro om New York te ontdekken

Op Twitter legt een Amerikaanse gebruiker genaamd Matthew Crooks uit: Zijn 8-jarige dochter solliciteerde en maakte zelfs haar LinkedIn-profiel aan voor deze gelegenheid. “Bedankt dat je haar hebt geholpen om meer te weten te komen over het werk en het belang van een sterk cv, ook al is ze nog maar 8 jaar oud,” Deze vader schrijft.

Het is officieel Tweet insluitenIk heb gesolliciteerd. Bedankt dat je haar hebt geholpen om te leren over hard werken en het belang van een sterk cv, zelfs als ze nog maar 8 jaar oud is. pic.twitter.com/fYdpRKGqDK

– Matthew Crooks (@washotboyronald) 31 juli 2022

Eenmaal geselecteerd, zal de aangewezen persoon ondergaan “Intensieve Smaaktraining” Hij zal profiteren van een volledige tandartsverzekering. Het zou zonde zijn om na al die suiker je tanden te verliezen.