Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een bewaker valt flauw tijdens een wake in Westminster Hall

Een bewaker in militaire uitrusting zakte ’s nachts van woensdag op donderdag plotseling op de grond terwijl hij de kist van koningin Elizabeth II bewaakte.

Honderden mensen lopen momenteel door Westminster Hall, waar de kist van koningin Elizabeth II vier dagen te zien is. begrafenis van de koning Het zal alleen op maandag plaatsvinden, met honderden gasten, waaronder Emmanuel Macron.

Tot die tijd konden de Britten hun koningin eren, wiens kist wordt beschermd door talrijke bewakers. Maar in de nacht van woensdag op donderdag, net na middernacht, viel een van hen plotseling op de grond.

Volgens Charlie Proctor, redacteur van de krant Royal CentralEen gespecialiseerde informatiesite over de Britse monarchie, de bewaker kreeg medische hulp van de aanwezige politieagenten.

Verwacht duizenden mensen

De uitzending van de wake (live op verschillende Engelse kanalen) werd een paar minuten onderbroken en de video toonde een afbeelding van de Big Ben, voordat hij terugkeerde naar Westminster Hall. Hier arriveerde woensdag de kist van de koningin, na een emotionele processie.

Het publiek, dat al sinds maandagavond op het eerste evenement wachtte, kwam om 16.00 uur eindelijk binnen. De overblijfselen van de koningin zijn nu beschikbaar voor het publiek vanuit haar afgesloten kist.

Gedurende iets minder dan vijf dagen kunnen bewoners 24 uur per dag kort samenkomen tot de vroege ochtend van 19 september, een paar uur voordat de begrafenis begint. Meestal in tranen of betraande ogen, mogen bezoekers slechts enkele seconden voor de sarcofaag staan.

Er worden honderdduizenden mensen verwacht. De lijn kan zich over enkele kilometers uitstrekken. De autoriteiten vroegen het publiek om “passende kleding te dragen om de soeverein te eren”.

READ  "Probeer productierichtlijn": Cecil (Love Pre-2021) doet nieuwe ontdekkingen