Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EDF heeft zojuist twee aantrekkelijke energiebesparingsaanbiedingen gelanceerd

EDF heeft zojuist twee aantrekkelijke energiebesparingsaanbiedingen gelanceerd

EDF heeft zojuist de lancering aangekondigd van twee programma’s gericht op het bevorderen van energie-efficiëntie. Deze twee initiatieven, getiteld “Zen Flex” en “Useful Challenges”, hebben tot doel de Fransen aan te moedigen hun consumptie te verminderen tijdens de milieu-uitdaging die twintig dagen zal duren.

Bij spanningen op het elektriciteitsnet deze winter waarschuwt het kabinet voor de mogelijkheid tot gerichte bezuinigingen. De energieleverancier reageerde snel op de aankondiging en deed een zogenaamd opzegaanbod voor de Zen elektrische serie, genaamd ‘Zen Flex’. Dit voorstel heeft tot doel klanten aan te moedigen hun verbruik tijdens piekuren te verminderen, zodat ze geld kunnen besparen op rekeningen.

In detail omvat dit aanbod 345 “ecodagen” per jaar, die een korting van 20% opleveren ten opzichte van de gereguleerde verkoopprijs. Daarnaast komen er “extra dagen” die klanten belonen die tijdens de piekuren op bepaalde “groene dagen” hun elektriciteitsverbruik weten te verminderen.

EDF bevordert energiesoberheid door middel van leuke uitdagingen

De rest van de kalender zal worden ingenomen door twintig ‘Soberheidsdagen’, gepland tussen 15 oktober en 15 april van elk jaar (met uitzondering van feestdagen en weekenden), tijdens welke piekuren de prijzen drie keer hoger zullen zijn dan de gereguleerde verkoopprijs. Dit initiatief heeft tot doel de rationalisering van het elektriciteitsverbruik aan te moedigen. Houd er rekening mee dat de daluren van 17.00 uur ook van kracht blijven, inclusief een deel van de middag.

Ondertussen biedt EDF een nieuwe dienst voor ‘verwarmingscontrole’ aan in samenwerking met dochteronderneming Sowee. Deze dienst zal op “nuchtere dagen” tijdens de spitsuren de temperatuur van de elektrische radiatoren automatisch met 3°C ​​verlagen. Zen Flex-abonnees kunnen dankzij dit initiatief tot 25% besparen op hun elektriciteitsrekening.

READ  Voormalig FTX-voorzitter Sam Bankman Fried gearresteerd op de Bahama's

De tweede presentatie van EDF heeft de titel ‘Nuttige uitdagingen’. Net als de eerste wil het op een onderhoudende manier energienuchterheid bevorderen. De uitdagingen, waarvan de details nog niet bekend zijn gemaakt, zullen de vorm aannemen van marathons (van 1 november tot 28 februari) of sprints (voor een specifiek aantal dagen). Deelnemers kunnen kans maken op een van de 400 plaatsen op de Olympische en Paralympische Spelen, evenals op andere sportgerelateerde weggeefacties. Benoit Lamberti, directeur Marketing en Klantervaring bij EDF, benadrukte dat “Zen Flex” aantrekkelijke prijzen biedt en consumenten aanmoedigt bewust te zijn van hun energieverbruik.