Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

E3 2023: SEGA en Tencent zullen er niet zijn, de show gaat over water |  Xbox One

E3 2023: SEGA en Tencent zullen er niet zijn, de show gaat over water | Xbox One

Het is de strijd van uitgevers en ontwikkelaars die we gewend zijn te zien deelnemen aan E3. Het slechte nieuws blijft komen en twee nieuwe uitgevers zeggen dat ze er ook dit jaar niet zullen zijn.

Maar wie zal er dan uiteindelijk op E3 ​​2023 zijn?

Nadat Microsoft zijn aanwezigheid in het conferentiecentrum had aangekondigd en Ubisoft ook had aangekondigd de show te staken, moet men zich afvragen wie aanwezig zal zijn tijdens het evenement. Op dit moment en ongeveer twee maanden voor het evenement is organisator ReedPop erg stil geweest.

volgens IGNSega en Tencent zullen ook niet aanwezig zijn op E3 ​​2023, en andere uitgevers zullen naar verwachting hun afwezigheid in de komende dagen aankondigen.

Na rijp beraad hebben wij besloten om niet als exposant deel te nemen aan E3 2023. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer informatie te delen over aangekondigde en onaangekondigde projecten. »

Een vertegenwoordiger van Sega Corporation.

Na met verschillende vertegenwoordigers van persrelaties bij verschillende bedrijven te hebben gesproken, blijkt dat “ook een aanzienlijk gebrek aan communicatie van ESA en organisator ReedPop over wat ze precies van het evenement mogen verwachten, werd opgemerkt.”

Zonder te weten wat de organisatoren van de show echt van plan zijn, is het moeilijk voor uitgevers en ontwikkelaars om zichzelf voor te stellen en zich voor te stellen grote bedragen uit te geven aan een evenement dat er niet noodzakelijkerwijs goed georganiseerd uitziet en waarvan de parameters moeilijk te definiëren zijn.

Devolver Digital van zijn kant heeft nooit deelgenomen aan E3, maar bood wel aan om zijn games te testen op een nabijgelegen parkeerplaats in Los Angeles. Maar dit jaar zal dat niet het geval zijn, de Devolver Direct-conferentie staat alleen op het programma.

READ  Assassin's Creed Codename Red en Hexe: de volgende twee Mirage-games die zijn geformaliseerd voor de Infinity-hub, en de terugkeer van multiplayer wordt overwogen!

Het is momenteel moeilijk te zeggen of de show eindelijk zal kunnen debuteren, aangezien de ene uitgever na de andere aankondigt dat ze niet langer betrokken zullen zijn. Aan mediakant is het vaak de periode waarin we onze vliegtickets boeken en ons voorbereiden op de reis, maar het enthousiasme is dit jaar zeker niet wat het is.