Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Wat een grote grap,’ Avatar Frontiers of Pandora slachtoffer van een lek voorspelt niet veel goeds…

‘Wat een grote grap,’ Avatar Frontiers of Pandora slachtoffer van een lek voorspelt niet veel goeds…

nieuwe foto’s erop Avatar: de grens van Pandora Uitgelekt op netwerken, en De eerste reacties zijn wat gemengd. Gepresenteerd als een film die de film waardig is waaruit hij is aangepast, en in staat om Ubisoft weer op het goede spoor te krijgen, wordt hij op zijn beurt verwacht, en ondanks deze lekken weten we er nog steeds heel weinig van. Het zal waarschijnlijk in de nabije toekomst de grijze gebieden opvullen, terwijl Ubisoft zojuist een demo voor juni heeft aangekondigd.

Serie lekt

Na de aankondiging dat pre-orders voor de game zouden moeten zijn binnenkort beschikbaar, wat opnieuw samenvalt met Ubisoft Forward Live op 12 juni, nadat de Assassin’s Creed Mirage-leaker destijds werd onthuld, Lyx R6-scriptzet de toon opnieuw door een nieuwe bevestigde foto te tonen Spel voor de eerste persoonen voegt eraan toe dat het volledig zal verschijnen Speel te snel.

Reacties op het beeld van Na’vi in ​​de eerste persoon wel gemengd of zelfs slecht, direct vergeleken met het spel met Titanfall of, in het bijzonder, Far Cry, alleen mooier en blauwer. En we snappen het idee. Maar het is moeilijk om zo snel te oordelen met zo weinig inhoud om te eten, ook al is het duidelijk dat we hopen op meer dan alleen een Far Cry-remake in het Pandora-universum.

Een wereldwijde onthulling begin juni?

Ubisoft kondigde onlangs aan dat het zijn deelname aan E3 annuleerde om dat te doen Zijn eigen show op 12 juniUbisoft Forward Live-evenement, alles wijst erop dat we tijdens deze show meer zullen weten over Avatar: Frontiers of Pandora, met waarom niet de datum en release + pre-orders.

READ  Bang & Olufsen Beoplay Portal review: een genereuze bedoeïenen gaming / headset

Naast Avatar zullen we zeker meer weten over Assassin’s Creed Mirage en andere titels in ontwikkeling, Red, Hexe, Infinity, Jade, Skull and Bones, het Tom Clancy-universum en andere mogelijke verrassingen. Een aanbod dat dubbel of niets lijkt te zijn voor Ubisoft Wie speelt dit jaar groot in het licht van de vele moeilijkheden waarmee de Franse reuzen de laatste tijd te maken hebben gehad.