Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Last of Us is beschikbaar op pc en daar stopt PlayStation niet  Xbox One

The Last of Us is beschikbaar op pc en daar stopt PlayStation niet Xbox One

Na de uitzending van de grote kaskraker van de serie op HBO, praat The Last of Us er vandaag weer over met de lancering op pc.

Speel The Last of Us in de beste omstandigheden

The Last of Us Part 1 is nu beschikbaar op Steam en de Epic Games Store voor € 59,99. Deze pc-versie biedt een aantal nieuwe functies in vergelijking met de PS5-versie, zoals ondersteuning voor ultrabrede schermen (21:9 en 32:9), technologieën zoals DLSS en FSR, evenals uitgebreide grafische opties.

Ook zijn alle nieuwe functies van de nieuwe versie beschikbaar, zoals de Speedrun-modus, DualSense-functies, toegankelijkheidsopties en een documentaire over de ontwikkeling van de game.

Wees gewaarschuwd, de eerste recensies over de pc-versie zijn nogal rommelig, en Steam-beoordelingen zijn vaak “enigszins negatief” op de spelpagina. Er worden bijvoorbeeld prestatieproblemen en bugs gerapporteerd door de community.

PlayStation zet zijn ontwikkeling op pc voort

Met de release van de game op pc is het een van de meest populaire Sony-franchises die uit het PlayStation-ecosysteem komt. Bijna onvoorstelbaar een paar jaar geleden, toonde de interesse van het bedrijf in de pc en de release van zijn grootste hits op dit medium opnieuw aan hoeveel de spelomgeving is veranderd.

in
bericht
Gepost aan de zijlijn van de release van de game, bevestigde Naughty Dog ook dat de aankomende games ook op pc zullen worden uitgebracht:

Dus waar zal het volgende avontuur van Naughty Dog ons brengen? Wees gerust, met PlayStation- en pc-spelers kunnen we niet wachten om je meer te vertellen, of je nu de voorkeur geeft aan een DualSense-controller of een toetsenbord en muis. Door voor beide platforms te ontwikkelen, kunnen we de lessen die we van beide hebben geleerd, opnemen in het algehele ontwerp van onze games. Het delen van onze verhalen en ervaringen op PS5 en pc is iets wat Naughty Dog omarmt en in de toekomst zal blijven ondersteunen.

Vergeet niet dat al enkele jaren alle Xbox-exclusives op pc zijn uitgebracht, een strategie die Sony sindsdien ook heeft gevolgd. Raadpleeg gerust onze lijst met PlayStation-games die beschikbaar zijn op pc in ons speciale profiel.

READ  De beste vrijdagdeals om ze met spoed te pakken