Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dying Light 2 introduceert zijn eigen grafische modi in video (60 fps, 4K, ray tracing…) | Xbox One

Het is tijd om snel te beginnen Dying Light 2 Blijf menselijk. Techland wordt reikhalzend uitgekeken door fans van het eerste auteurschap en de ontdekking van de titel op next-gen consoles wekt verwachtingen.

Vandaag onthult de studio in foto’s de verschillende grafische modi die beschikbaar zullen zijn.

Lees ook: Dying Light 2: Co-op video en gameplay op Xbox One X en PS4 in het programma

4K, 60 fps raytracing

Afgelopen december onthulden de teams de pc-configuraties die nodig zijn om van het spel te genieten. We konden vooral ontdekken dat een RTX 3080 nodig was in de hoop in 1080 bij 60 fps te spelen met alle effecten van ray tracing. Ingeschakeld.

Geconfronteerd met een dergelijke configuratie, is het niet verrassend om te zien dat de consoleversies zoals verwacht drie verschillende grafische modi zullen bieden.

In de Performance-modus kun je spelen met een framesnelheid van 60 frames per seconde. Merk op dat er “60fps+” staat, wat betekent dat de framesnelheid niet mag worden geblokkeerd bij 60fps en met name is toegestaan ​​voor Xbox Series X | S uitgerust met VRR-compatibele tv’s om te genieten van hogere prestaties.

  • Kwaliteitsmodus (ray tracing)

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze modus gewijd aan raytracing en kun je genieten van rijke graphics op nieuwe generatie consoles. De framesnelheid is 30 fps terwijl de resolutie niet wordt gerapporteerd.

In deze modus is de beslissing het voorrecht en kunnen we dan van het spel genieten in 4K. Uiteraard zal de framerate ook 30 fps zijn.

Ter herinnering: Dying Light 2: Stay Human zal op 4 februari beschikbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch (cloud) en pc, evenals op PS5 en Xbox Series X | S. Het maakt deel uit van het Smart Delivery programma.

READ  Xbox Game Pass: de bestverkochte videogame aller tijden komt naar de pc-catalogus!