Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duo Mohamed Kodos Ghana versloeg Zuid-Korea!

Duo Mohamed Kodos Ghana versloeg Zuid-Korea!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Na, na Het prachtige gelijkspel (3-3) tussen Servië en KameroenMaandag om 14.00 uur ging de tweede dag van de groepsfase voor het WK 2022 verder. Na te zijn verslagen door Cristiano Ronaldo (2-3) uit Portugal, stond Ghana op de eerste dag van het toernooi tegenover Zuid-Korea, dat in de gaten werd gehouden door Uruguay (0-0). kip H. De Black Stars stelden zich op één lijn in een 4-3-3, aangevoerd door de broers Andre en Jordan Ayew, en moesten hun hoofd omhoog houden, want bij een nieuwe nederlaag dreigden de mannen van Otto Ado uitgeschakeld te worden.

Zuid-Korea van zijn kant kreeg onder bevelhebber Heung-min Son de kans om tijdelijk het bevel over de groep op zich te nemen. Om dit te doen, zette Paulo Bento in op 4-2-3-1 toen Cho Gue-sung (Jeonbuk Motors) de voorkeur kreeg boven voormalig Bordeaux-speler Ui-jo Hwang aan de voorkant van de aanval. In het Al-Rayyan Education City Stadium lieten de Koreanen zich snel opmerken. In de eerste helft ondermijnde Chang-hoon Kwon de verdediging van Ghana en vond Gue-sung Cho, maar die miste zijn herstel (5). In de eerste momenten domineerden de Taeguk-krijgers de Ghanezen. Ondanks de constante golven vochten de Black Stars echter terug… voordat ze werden geraakt.

Opvallende Taeguk-krijgers…

Op de vrije trap genomen door Jordan Ayew op de linkerflank, profiteerde Mohamed Salisu van een afbuiging van de kop om het leer te grijpen en een draaiend schot vanaf de linkervoet te maken (1-0, 23). Uiteindelijk, na de gebruikelijke controles, bekoelde deze open score logischerwijs de vurigheid van Zuid-Korea. De teamgenoten van Heung-min Son waren even later stomverbaasd. Op een verse voorzet van Jordan Ayew, aan de linkerkant, was Mohamed Kodos zijn tegenhanger voor om Seung-Gyu Kim te misleiden met een kopbal (2-0, 34). Als Chang-Hoon Kwon de opstand begon met een prachtig schot, werd het geblokt door Lawrence Ati-Ziji, Ghana.Opportunistisch en pragmatisch (twee schoten op doel, twee doelpunten) nam hij de leiding bij de rust.

READ  Auxerre is stil tijdens de pauze tegenover Grenoble in de moeilijke

Sang Ho-na kwam terug uit de kleedkamer en verving Woo Young-jeong (Freiburg) en al snel verschenen de troepen van Paulo Bento. Op een voorzet van Jin-Soo Kim kopte Jo-Sung Cho prima maar die viel op de Imperial Lawrence Ati Zigi (53e). Onder druk zou de Ghanese achterhoede eindelijk voor het eerst kraken. Eenmaal in de wedstrijd vond Lee Kang-In Gue-Sung Cho die er een terugtrok (2-1, 58e plaats). Gesteund door deze prestatie vielen de teamgenoten van Son aan en kwamen weer in het spel. Na weer een doorbraak aan de linkerkant bediende Jin-su Kim Gue-Sung Cho. Die scoorde drie minuten geleden, die laatste schoof boven alles op en bezorgde zichzelf een brace (2-2, 61).

Muhammad Kudus bevrijdt de zwarte sterren!

Geschokt reageerde Ghana snel. Op een voorzet van Mensah profiteerde Kodos, de opportunist, van een gemist schot van Inaki Williams om door te gaan en de laatste Zuid-Koreaanse deelnemer om de tuin te leiden (3-2, 68). Met deze tweehonkslag liet de Ajax-spits zijn ploeg weer op voorsprong komen, maar weerhield hij nieuwe golven Taeguk-strijders niet. Terwijl Zigi nog beslissend was met een directe vrije trap van Lee Kang-In, werd hij gered door Mohamed Salisu, op zijn lijn, de recuperatie van Jin-Su Kim (76). In het laatste kwartier, Kamal Eddine Suleiman, Daniel Kofi Quéré, Denis Odoi, Abdel Rahman Baba of zelfs Alexandre Dzeko, Auteur van Some Secrets for FM, op het gras. Ondanks twee recente pogingen van Jin-Su Kim (84), erg actief aan zijn linkerkant, en Gue-Sung Cho (90+5), onverdedigbaar, verzetten de Black Stars zich, lijdend, tegen zichzelf een kostbare hit te geven (3-2) . Met dit resultaat neemt Ghana tijdelijk de koppositie in groep H. Zuid-Korea ziet ten slotte het schrikbeeld van uitschakeling naderen.

READ  Transfers - Info Midol: Pierre-Henri Broncan is niet langer de manager van Castres Olympique, Jeremy Davidson is aangesteld om hem te vervangen

– Herbeleef de hele vergadering in live commentaar

Officiële opstellingen bij de aftrap

Zuid-Korea XI

Ghana basiself