Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duitsland en Costa Rica verwelkomen de aanstelling van Frappart als scheidsrechter voor hun wedstrijd

De ontmoeting tussen Duitsland en Costa Rica, die beslissend is voor de kwalificatie voor de achtste finales, zal historisch zijn, wat er ook gebeurt, omdat een wedstrijd in de Wereldbeker Heren voor het eerst zal worden gefloten door een vrouw, de Franse Stephanie Frappart. (38), die wordt vergezeld door de Braziliaanse Newsa Pack en de Mexicaanse Karen Diaz. Ik vertrouw haar en haar team 100%. Hansi Flick, bevestigde de Duitse coach. Ze verdient het om hier te zijn vanwege haar prestaties en ik denk dat ze haar werk heel goed zal doen. »

Ook gevraagd over het onderwerp, de weigering van verdediger Lukas Klostermann maakte hem tot een factor die de loop van de avond zou kunnen veranderen: “Het heeft geen invloed op het spel. Ze heeft de Champions League-bijeenkomsten al geleid en heeft laten zien wat ze kan. Ze verdient het om daar te zijn en ik wens haar een goede wedstrijd. We hebben er niet over gesproken in de ploeg, het is totaal normaal voor ons en ik hoop dat het in de toekomst normaal blijft. Het kan me niet schelen. “Nooit of de scheidsrechter een man of een vrouw is.”

“Dit is goed voor het voetbal.”

De Costa Ricanen namen het op een persconferentie over van de Duitsers en hun coach volgde. “Ik bewonder alles wat vrouwen in de loop der jaren hebben bereikt, en deze nieuwe stap voorwaarts is een zeer goede zaak, vooral in een sport waar discriminatie op basis van geslacht plaatsvindt. zei Luis Fernando Suarez. Deze ranglijst benadrukt de toewijding van vrouwen aan succes, wat goed is voor het voetbal. Dit betekent dat het meer open en democratisch is. »

READ  Mauricio Pochettino beoordeelt de eerste stappen van het trio Messi, Neymar en Mbappé

“Ik vind het geweldig, het is een enorme prestatie voor vrouwen, Middenvelder Celso Borges toegevoegd. Als ze daar is, is dat omdat ze heeft bewezen dat ze geweldige wedstrijden kan leiden. Ik hoop dat het gaat lukken en wij mannen gaan ervoor zorgen dat alles goed komt. »