Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

DualSense Edge Unboxing: Onze zelfgemaakte unboxing van de Sony PlayStation pro-controller

DualSense Edge Unboxing: Onze zelfgemaakte unboxing van de Sony PlayStation pro-controller

Sony interactief entertainment Het maakte zijn kleine impact door de console te onthullen DualSense Edge tijdens de Gamescom Opening Night Live sinds vorig jaar. haar vertrek, gepland voor 26 januari En dus kregen we de gunst, een beetje vroeg, om het uit te kunnen testen. In afwachting van onze mening hebben we besloten om unboxing met jullie te delen om erachter te komen hoe deze console er echt uitziet voor “veeleisende” gamers.

Inhoud doos:

  • DualSense Edge-controller;
  • shell transportbox (met een luik om te laden);
  • 2,50 m gevlochten USB-verlengsnoer;
  • vier riemen (twee zeer korte, twee lange);
  • vier koepelvormige joysticks (twee korte, twee lange);
  • Een accessoire om de USB-kabel te blokkeren wanneer deze op de console is aangesloten.

Ter herinnering: de sticks en hun doppen zijn uitwisselbaar, er zijn peddels aan de achterkant om de toetsen in te stellen die we kiezen, en het is mogelijk om de beweging van de adaptieve triggers en de dode zone aan te passen, evenals de gevoeligheid van de joysticks. Het kan bedraad of draadloos worden gebruikt en er zijn ook knoppen om het volume, profielen en vele andere dingen aan te passen die we in de komende test zullen zien.

PlayStation DualSense Edge 03PlayStation DualSense Edge 02PlayStation DualSense Edge 06

In de tussentijd nodigen we u uit om naar de volgende pagina te gaan om te ontdekkenUitworp uit de doos op foto’s DualSense Edge.

READ  The Last of Us is beschikbaar op pc en daar stopt PlayStation niet Xbox One