Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drew Barrymore verhuisde naar New York om zijn dochters na de scheiding niet van hun vader te scheiden

Drew Barrymore verhuisde naar New York om zijn dochters na de scheiding niet van hun vader te scheiden

Lactress Drew Barrymore – Eva Oertwig / SCHROEWIG / picture-alliance / Coverafbeeldingen

Drew Barrymore Ik heb er altijd van gedroomd om een ​​stabiel huis te stichten, met ouders voor hun kinderen. Dus toen ze in 2016 scheidde van de vader van haar twee dochters, Will Kopelman, en besloot naar New York te verhuizen, aarzelde ze niet. “Ik wilde niet dat mijn kinderen gescheiden zouden worden van hun vader en hielden van zijn familie. We zijn heel hecht, en ondanks de scheiding zeiden we tegen onszelf:” Laten we geen verkeerde stap zetten. ” Laten we doorgaan alsof we een gezin zijn, want dat is wat we zijn, ”legde de actrice uit
Oprah Winfrey, Als onderdeel van zijn serie interviews Het leven staat centraal.

Twee dromen vallen uit elkaar

Het was echter niet gemakkelijk voor Drew Barrymore om het huis te verlaten dat ze twintig jaar in Los Angeles had bewoond. ‘Het was het huis dat je voor mij hebt gebouwd. Ik heb het twintig jaar gehad. Dit huis waarvan ik gezworen had dat het mijn kindertehuis zou worden. Scheiden Hetzelfde … ik moest twee dromen tegelijk opgeven, ‘vervolgde Najm Santa Clarita-dieet.

Uiteindelijk veranderde Drew Barrymore’s kijk op het huis toen ze naar New York verhuisde met haar dochters Olive, nu 8, en Frankie, 7. “Nu begrijp ik wat de definitie van thuis is. De actrice concludeerde dat het alleen is waar we zijn, het maakt niet uit waar, zolang ik bij mijn kinderen ben.”

READ  De semi-satelliet-asteroïde van de aarde wordt verondersteld deel uit te maken van de maan