Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn volgens de wetenschap de beste manieren om van buikvet af te komen!

Om snel een platte buik te krijgen en visceraal vet te vermijden zijn er verschillende tips. En zoals je weet, is de redactie van Objeko hier om je er een paar te brengen. Daarom hebben we besloten je wat geheimen te vertellen over een platte buik, voeding, sport en ontspanning. Niet slecht toch? Als je er klaar voor bent om alles te weten, laten we gaan!

Gewichtsverlies: wat is visceraal vet?

Alvorens je wat advies te geven, besloot de redactie van Objeko je precies te vertellen wat visceraal vet is. Vervolgens Wat we kunnen zeggen is dat het simpelweg verwijst naar het vet in de buikstreek, ter hoogte van de buik. Het is duidelijk dat het in het gewone spraakgebruik vergelijkbaar is met buikvet. Maar het is hetzelfde. Weet dat ze niet alleen onesthetisch zijn, maar ook dat ze een reëel gevaar kunnen vormen. Vooral wanneer het excessief is en in zeer grote hoeveelheden in het lichaam aanwezig is.

In het ergste geval kan visceraal vet ernstige gezondheidsproblemen op de lange termijn veroorzaken. Het kan met name ziekten veroorzaken zoals diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol of zelfs hart- en vaatziekten. waarom ? Om de eenvoudige reden dat het zich niet onder de huid bevindt, maar zich ophoopt rond de organen. In het bijzonder, als de accumulatie te buitensporig is, kan dit de werking van genoemde organen veranderen. Juist daarom heeft de redactie van Objeko besloten je tips te geven om er vanaf te komen.

Vermijd zeer vet voedsel

Om te beginnen moeten zeer vette voedingsmiddelen worden vermeden. Sterker nog, om te slagen, moet je het verschil weten tussen goede vetten (in bijvoorbeeld olijfolie) en slechte vetten (in gekookte gerechten). Maar ook tussen goede suikers (in fruit) en slechte suikers (snoep). Dus geen gebak en gerechten meer met saus, frisdrank of gebak gevuld met suiker. Richt je in plaats daarvan op fruit, avocado of honing. Deze voedingsmiddelen bevatten de goede suikers die je nodig hebt.

READ  Deze coating is zo wit dat hij efficiënter zou zijn dan een airconditioner

Je kunt ook detoxproducten eten. Volgens de verklaringen van veel voedingsdeskundigen zorgen deze voedingsmiddelen voor een betere spijsvertering en bevorderen ze de eliminatie van afvalproducten in het lichaam. Als je niet weet welk gerecht je moet eten, weet dan dat sommige appels, artisjokken, tofu of zelfs perziken. Uiteraard kun je ook de zachte vezels eten die met name in fruit en Groenten. Deze zullen op hun beurt de darmtransit vergemakkelijken.

Doe aan lichaamsbeweging en verminder stress

Om te proberen af ​​te vallen, is het ook noodzakelijk om te sporten. In feite is deLichaamsbeweging helpt om buikvet kwijt te raken. waarom ? Nou, simpelweg omdat activiteit de circulerende insulinespiegels verlaagt. Dit zorgt er meestal voor dat de lever vetzuren uitput, vooral nabijgelegen viscerale vetafzettingen. Bij het schrijven van Objeko raden we je aan om ongeveer dertig minuten per dag te bewegen. Weet dat het gaat om de duur van de oefening, niet om de intensiteit. Weet bovendien dat sporten ook een goede bondgenoot is tegen stress.

Als je het niet wist, wordt de buik beschouwd als het tweede brein in het menselijk lichaam. Het is hier dat spanningen, ergernissen en kleine blues zich ophopen. Om stress te verminderen adviseert de redactie van Objeko je yoga of meditatie te beoefenen. Dit zal je in staat stellen om te evalueren wat er mis is en jezelf te bevrijden van de slechte dingen die ons binnenvallen. En jezelf daarvan bevrijden, stelt je ook in staat om goed te slapen. En als je weet dat een gebrek aan slaap ook invloed heeft op de aanmaak van hormonen, waaronder cortisol, dat de vetstofwisseling reguleert, dan denk je dat dat maar goed ook is. Nu weet je wat je te doen staat.

READ  Het kandidaat-vaccin tegen malaria vertoont een hoge werkzaamheid