Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn hightech tools die uw werk op afstand vergemakkelijken

Dit zijn hightech tools die uw werk op afstand vergemakkelijken

Logitech Zone Vibe 100-headset (119 euro). Logitech

Ons advies – Na drie jaar van brute quarantainebeperkingen hebben bazen, werknemers en fabrikanten van kantoorautomatiseringsapparatuur een delicaat maar lonend evenwicht gevonden.

In Frankrijk zal 55% van de actieve bevolking telewerken, volgens een door JLL onthulde maatstaf. Wat de bedrijven betreft, steunt 47% deze praktijk. Het gaat om minimaal één dag per week werken op afstand. Bespaar tijd en geld op transport, flexibele planning, laag ziekteverzuim, besparing op kantoorhuur…

Er zijn veel redenen om deze nieuwe manier van leven te adopteren. Vooral omdat 60% van de betrokkenen zich op deze manier productiever voelt. Er moet echter voor worden gezorgd dat risico’s niet worden onderschat, zoals gevoelens van isolatie, vertragingen bij het delen van informatie of risico’s die verband houden met cyberbeveiliging.

Na drie jaar quarantaine organiseren bedrijven zich om te reageren op nieuwe uitdagingen en druk van werknemers, vooral de vriendelijkste, die willen profiteren van werkdagen vanuit huis. Het opzetten van werken op afstand is zo eenvoudig dat we…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 86% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items onmiddellijk.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Onder druk van Amerikaanse conservatieven is de coalitie van klimaatverzekeraars uit elkaar gevallen