Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn de voedingsmiddelen die u moet vermijden om migraine te voorkomen

Dit zijn de voedingsmiddelen die u moet vermijden om migraine te voorkomen

Ook al worden de oorzaken van migraine nog steeds relatief slecht begrepen door de wetenschap, toch is aangetoond dat bepaalde gedragingen het ontstaan ​​ervan kunnen bevorderen, tenminste bij mensen voor wie dit vruchtbare grond is. Met name een slecht gekozen dieet kan een desastreus effect hebben op de frequentie en ernst van deze pijnlijke hoofdpijnaanvallen – die vaak gepaard gaan met andere symptomen, van misselijkheid tot duizeligheid.

De Huffington Post waarschuwt ons Tegen vijf voedingsmiddelen en dranken die waarschijnlijk de rode loper zullen uitrollen voor onze volgende migraine. Het begint met alcoholische dranken, waarvan we weten dat ze bij misbruik hoofdpijn kunnen veroorzaken. Maar voor sommige mensen kan een enkel drankje voldoende zijn om vijandelijkheden uit te lokken, maar specialisten begrijpen nog niet helemaal waarom.

Abonneer u gratis op de dagelijkse Slate.fr-nieuwsbrief en mis nooit meer een artikel!

Ik steun

Alle soorten alcohol zijn waarschijnlijk getroffen: sommige mensen zeggen dat alleen wijn hun migraine veroorzaakt, terwijl anderen alleen sterke alcohol de schuld geven. Feit blijft dat het de rode wijn is die het vaakst wordt geciteerd, en die hoogstwaarschijnlijk verband houdt met de aanwezigheid ervan TyramineHet is een chemische verbinding die in zeer grote hoeveelheden wordt opgenomen en kan leiden tot hoge bloeddruk… of migraine.

Pas op voor kaas

Chocolade, vooral pure chocolade, die ook rijk is aan tyramine, wordt ook benadrukt. Geen enkele studie heeft overtuigend een oorzaak-en-gevolg-relatie bewezen tussen de consumptie ervan en het veroorzaken van migraine. Want als veel patiënten uitleggen dat ze chocolade (of snoep) aten voordat de aanval plaatsvond, Neurologen vragen zich afIs een plotselinge wens om snoep te eten een oorzaak of eerder het eerste symptoom van een migraineaanval?

READ  Enkele jaren zullen de eerste twee bemande missies van Artemis scheiden

Cafeïne staat ook centraal in het debat: HuffPost herinnert ons eraan dat de beste manier om migraine te bestrijden is om er niet te veel van te consumeren… zonder het volledig te vermijden. Het gebeurt echt Er wordt cafeïne gebruikt Bij de behandeling van migrainepatiënten. Aan de andere kant heeft het, als het in zeer grote hoeveelheden wordt geconsumeerd, dezelfde effecten als alcohol: het droogt uit en veroorzaakt tegelijkertijd migraine. Daarom wordt aanbevolen dat risicopatiënten zich beperken tot één kopje koffie per dag, indien mogelijk, elke dag op hetzelfde tijdstip.

Wat nog verrassender is, is dat oude kazen waarschijnlijk ook migraine kunnen veroorzaken. De belangrijkste verklaring: ze bevatten ook tyramine, dat zich ontwikkelt naarmate het fermentatieproces voortduurt. Van cheddar tot gorgonzola en een groot aantal Franse specialiteiten, het is sterk aan te raden niet te veel van dit soort kaas te consumeren.

Ten slotte moet ook bewerkt vlees worden verboden, vooral vanwege de aanwezigheid van nitraten en nitrieten, die een verandering in de bloeddruk kunnen veroorzaken. Maar de auteur van het artikel, Alexandra Emanueli, zegt dat iedereen die aan migraine lijdt, moet zoeken naar zijn eigen triggers, vooral naar wat hij eet of drinkt. Ze legt uit dat haar kryptoniet blauwe en witte wijn is, terwijl haar broer koste wat kost kunstmatige zoetstoffen moet vermijden.

De journalist wijst er ook op dat een ander voedingsgedrag verboden moet worden: vasten. Tot conclusies Uit een onderzoek uit 2018We kunnen lezen dat dit de praktijk was “Een van de bekendste en meest bestudeerde natuurlijke stimulerende middelen” Migraine, vooral als de vastenfase voortduurt. Voor sommige mensen kan het overslaan van één of twee maaltijden voldoende zijn. Om je hoofd te sparen is het verstandig om even te gaan zitten om te eten.

READ  Weer in Bretagne: dikke luchten in Finistere en Cote d'Armor - weersvoorspelling