Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn de 5 machines die de meeste calorieën verbranden in de sportschool

Bij de meeste sportscholen vind je altijd dezelfde apparatuur. Dus wat je voorkeur ook is, als je calorieën wilt verbranden, wil je misschien weten welke je het eerst zal helpen. Dit zal u helpen uw tijd in de sportschool te verbeteren en sneller de beste resultaten te krijgen met de apparatuur die de meeste calorieën verbrandt.

fiets

Fietsen verbrandt 500 tot 1.000 calorieën per uur. Wat voor weer het ook is, je kunt op elk moment van de dag of het jaar een volledige training op de fiets voltooien. Om meer calorieën te verbranden, trap je met een snelheid van minimaal 85 omwentelingen per minuut en verhoog je de weerstand tot je kortademig wordt.

De loper

Hardlopen is goed voor het hele lichaam en verbrandt veel calorieën. In feite helpt de loopband ons 600 tot 1200 calorieën per uur te verbranden. Hardlopen op een helling is een van de beste manieren om calorieën te verbranden en je stofwisseling te versnellen, zelfs uren na je training.

Elliptisch

Elliptische medicijnen lopen sterk uiteen en schattingen van calorieverbranding zijn vaak onbetrouwbaar. Bovendien is het gemakkelijk om vals te spelen op deze apparaten, want zodra de elliptische trainer beweegt, kan de traagheid het heel gemakkelijk maken om door te gaan. Maar om u een idee te geven, u kunt verwachten dat u tussen de 600 en 800 calorieën per uur verbrandt op de elliptische trainer.

roeier

Roeien is een geweldige workout voor het hele lichaam waarbij je meer dan 1.000 calorieën per uur verbrandt. Om van dit potentieel te profiteren, moet je gaan voor een hoge weerstand en een hoog tempo.

READ  Er is een superzwaar zwart gat in het dwergstelsel van de Melkweg

trap meester

StairMaster traint de krachtige spieren van de dijen en billen terwijl u uw rug en benen traint. Dit maakt sporten uitdagend en een geweldige manier om calorieën te verbranden: de StairMaster verbrandt tussen de 800 en 1.400 calorieën per uur.

Nu u weet welke fitnessapparatuur de meeste calorieën verbrandt, wilt u deze misschien opnemen of er meer tijd voor vrijmaken in uw trainingen. Bent u op zoek naar de meest complete uitrusting? Hier zijn de beste machines voor een volledige lichaamstraining.

* Presse Santé streeft ernaar gezondheidskennis over te brengen in een voor iedereen toegankelijke taal. In ieder geval kan de verstrekte informatie het advies van een gezondheidsprofessional niet vervangen.

Vind je onze inhoud leuk?

Ontvang onze nieuwste releases gratis en elke dag rechtstreeks in je inbox