Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Direct – Elon Musk zou op zoek gaan naar een opvolger aan het roer van Twitter

Elon Musk werd wakker

Elon Musk’s dagelijkse draadje van tweets en antwoorden is net begonnen.

De miljardair reageerde met name op de ‘Twitter Files’, die beweren dat Twitter miljoenen dollars zou krijgen van de overheid om informatie aan het publiek te censureren.

Elon Musk bleef benadrukken dat andere sociale netwerken zich in dezelfde situatie bevonden. Een gebruiker vroeg hem vervolgens “of hij heeft toegezegd dat Twitter niet langer betalingen zal accepteren van wie dan ook, van de overheid of anderszins, om informatie te censureren.” De Twitter-baas antwoordde: “Natuurlijk.”

Elon Musk op weg naar buiten?

naar mij CNBCElon Musk is momenteel actief op zoek naar een vervanger om het roer van Twitter over te nemen.

Verklaart dit zijn relatieve stilzwijgen sinds de uitslag van de peiling werd vrijgegeven om zijn ambt te verlaten?

De privéjet-tracker van Elon Musk is terug… op Reddit

Als je weer nieuwsgierig bent naar de locatie van het vliegtuig van Elon Musk, ga dan naar het sociale netwerk Reddit!

De pagina met de titel r / ElonJetTracker, gemaakt op 14 december, was de afgelopen dagen een van de meest geraadpleegde pagina’s op het sociale netwerk. “subreddit” won ca 40.000 leden in slechts twee dagen. 212.000 mensen kijken nu naar het landen en opstijgen van het vliegtuig van de miljardair.

Er is een Reddit-pagina gemaakt die is gewijd aan de privéjet van Elon Musk en die al 212.000 leden heeft. © Schermafbeelding / Reddit

Deze hausse wordt grotendeels verklaard door het recente commentaar van een Twitter-account dat elke beweging van de privéjet tweette.

READ  Op 19 juni opent La Samaritaine eindelijk haar deuren!

Het is echter niet bekend of deze pagina is gemaakt door Jack Sweeney, de maker van het Twitter-account.

Reporters Zonder Grenzen luidt de noodklok

De ngo Press Freedom Defense spreekt haar bezorgdheid uit over de macht die Elon Musk heeft gegrepen via Twitter.

Zijn meerdere opiniepeilingen staan ​​in het bijzonder in de belangstelling van Verslaggevers zonder Grenzen, die het proces omschrijven als “een cynisch apparaat, een nepreferendum”.

“De peilingen van Elon Musk zijn vooral een middel om legitieme instellingen te omzeilen. Door te knoeien met het dogma van Twitter om de goede mensen te raadplegen met een tool en een Latijnse uitdrukking, geeft de sociale president zichzelf een pseudo-democratisch air”, klaagt de organisatie. op haar website.

Er verschijnen vierkante profielfoto’s

Eén dag, één verandering. De afgelopen uren hebben Twitter-gebruikers een kleine esthetische verandering gezien in de profielfoto’s van bepaalde accounts.

Het Twitter Business-account wees erop dat dit een nieuwe functie is die is gekoppeld aan Twitter Blue, maar alleen voor bedrijven. Merken zullen dus vierkante profielfoto’s hebben om ze te onderscheiden van traditionele gebruikers.

Deze nieuwigheid wordt toegevoegd aan de reeds bestaande bedrijfs- en mediabadges, in blauw of goud, afhankelijk van hun klasse.

Mastodon heeft meer dan 2 miljoen gebruikers gekregen sinds Elon Musk lid werd van Twitter

Een gedecentraliseerd en open-source alternatief voor Twitter trekt het gefrustreerde sociale netwerk al naar de bluebird.

in een Geplaatst op de Mastodon-websiteHet sociale netwerk groeide tussen oktober en november van 300.000 maandelijkse actieve gebruikers tot meer dan 2,5 miljoen, aldus de maker, Eugene Roshko.

READ  17% van de vluchten geannuleerd op vrijdag tussen 07.00 uur en 14.00 uur op de luchthavens van Roissy en Orly

Wraak voor Mastodon, die voor een paar uur van Twitter werd verbannen.

“Dit is een sterke herinnering dat gecentraliseerde platforms willekeurige en oneerlijke limieten kunnen stellen aan wat je wel en niet kunt zeggen. Bij Mastodon vinden we dat er geen tussenpersoon mag zijn tussen jou en je publiek”, aldus Eugene Roshko.

Enquêtes binnenkort gereserveerd voor betalende gebruikers?

Let op, nieuwe regel in afwachting! Het lijkt erop dat de opiniepeiling die hem opriep om zijn ambt te verlaten Elon Musk niet echt beviel.

De Twitter-baas reageerde niet direct op de uitslag van de poll, maar gaf in reactie op een gebruiker aan dat hij de regels zou veranderen om te kunnen stemmen in de poll.

Volgens hem: Alleen Twitter Blue-abonnees kunnen stemmen Op enquêtes met betrekking tot beleid voor sociale netwerken. En ook over toekomstige leiders?

In de vorige aflevering…

Een nieuwe dag brak aan en een verrassing: Elon Musk staat nog steeds bovenaan Twitter!

Zijn poll over zijn mogelijk vertrek bij de Twitter-baas leidde tot enthousiasme. 57,5% van de internetgebruikers wilde dat ze het sociale netwerk verlieten.

Aarzel niet om alle avonturen van Elon Muskiennes van gisteren te vinden Bekijk ons ​​leven.

Goedemorgen allemaal !

Welkom bij dit alles live om de nieuwe avonturen van Elon Musk bovenaan Twitter te volgen!