Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diesel is heel goed voor de planeet en tegen methaan!

Op weg naar de rehabilitatie van dieselbrandstof? Dit is de titel van een uitstekend artikel dat op de site is geplaatst Karadisisch. kom hier En dit gaat terug naar het feit dat we net hebben vernomen dat de dieselmotor betrokken is geweest bij de strijd tegen de opwarming van de aarde. En helemaal niet zoals we dachten…en ja, diesel stoot deeltjes uit die methaan vernietigen, wat 80 keer krachtiger is in een broeikaseffect dan arme onschuldige koolstofdioxide!

Dus ik nodig je uit om dit artikel te lezen en na te denken over het milieu, maar ook over de bescherming van het milieu en je bewust zijn van alle dogmatismen waaraan we worden blootgesteld.

Besef ook dat nee… niet alles is “bewezen”, niet alles is “bevestigd” en dat wetenschap vooral scepticisme is!

Tot slot, om het milieu te beschermen, zal het waarschijnlijk niet om één enkele oplossing gaan, maar om een ​​”boeket” van meerdere oplossingen. Zonne-elektriciteit, maar ook warmte, en gas dat ook zonder hulp van Rusland kan worden geproduceerd.

Kortom, het huidige beleid is gewoon compleet waanvoorstellingen en dit beleid is onredelijk.

Nogmaals, het gezond verstand zal uiteindelijk zegevieren.

Probeer ondertussen niet betrokken te raken.

Charles Snat

“Dit is een ‘informatief’ artikel, dat wil zeggen dat het geheel of gedeeltelijk vrij is van kopiëren, op voorwaarde dat deze alinea erna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sannat zich dagelijks uitdrukt en schaamteloze en compromisloze analyses geeft van economisch nieuws. Bedankt voor uw bezoek aan mijn site. U kunt zich gratis abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »

READ  Stop de politieagent die de leiding heeft over de operaties