Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Didier Raoult realiseert zich eindelijk dat het vaccin “het risico op overlijden vermindert”

De voormalige directeur van het Instituut voor Infectieziekten van het Universitair Ziekenhuis van Marseille spreekt met name zijn opmerkingen uit 2021 tegen en legt uit dat “er niet minder doden vielen” onder de gevaccineerden.

door
Steve Tenry

gepubliceerd updaten

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Didier Raoult, in 2020, voor de Nationale Assemblee. Jean-Christophe Marmara / Le Figaro

Didier Raoult Hij trekt een aantal van zijn uitspraken in. De voormalig directeur van het Universitair Ziekenhuis van Marseille, Instituut voor Infectieziekten, gaf een interview aan het YouTube-kanaal van voormalig presidentskandidaat François Aslineau, die bekend staat om zijn scepsis over het nut van het vaccin.

Toen hem hiernaar werd gevraagd, bevestigde Didier Raoult dat “Hij had geen therapeutische religie“, En “Er sterven minder gevaccineerde mensen dan niet-gevaccineerde mensenVandaar dat hij zichzelf tegenspreekt met betrekking tot de oude biljetten die in 2021 zijn uitgegeven: “Onder de gevaccineerden zijn er niet minder dodenzei hij, een paar maanden nadat ik het hem had uitgelegd wedstrijd van Parijs Dat “Vaccins zijn niet altijd het juiste antwoord“. het vaccin “vermindert het risico op overlijden, Hij zegt vandaag. Dit betekent niet dat het infectie voorkomt. (Covid) komt heel dicht bij de griep, die we al heel lang kennen. Als we de griep (met een vaccin) kunnen uitroeien, zal het bekend zijn!»

Deze inhoud is niet toegankelijk.

“Dit is wat leidt, het is eng!”

Didier Raoult drong echter aan op zijn kritiek op crisisbeheersing en verklaarde dat er “6.000 doden onder mensen onder de 45 jaar in heel Europa.”Er waren bewoners die beschermd moesten worden, zoals mensen in verpleeghuizen, die behandeld moesten worden (…) en we hebben niet goed voor ze gezorgd.“Helaas, dat”De geneeskunde greep de politieke machtDat maakte Didier Raoult in maart 2020 bekend Provence Dat Covid-19 waarschijnlijk geen 10.000 mensen zal doden. “10.000 doden is een enorm aantal. Op dit moment zijn we met minder dan 500. We zullen zien of we de 10.000 halen, maar dat zou me verbazen. “

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Tijdens het interview maakt de professor van de gelegenheid gebruik om rode ballen te lanceren naar bepaalde figuren van de crisis, zoals de voormalige minister van Volksgezondheid Olivier Ferrand of de voormalige voorzitter van de Wetenschappelijke Raad. Jean François Delfraissy. “Alle mensen die me wetenschap komen uitleggen, hebben in hun hele leven minder wetenschap geproduceerd dan ik in één maand. Uiteindelijk vertellen ze me wat ik aan het doen ben, en daar sta ik versteld vangrapte hij. Alvorens te snijden: “En dat is wat trekt, het is eng!»

“600 tot 800 levens” werden gered.

Ten slotte keert Didier Raoult terug naar de veronderstelde effectiviteit van hydroxychloroquine, die hij sinds het begin van de gezondheidscrisis in 2020 niet is gestopt met promoten. Hij legt uit dat hij vergeleek “groepen“Van de patiënten werden sommigen behandeld met hydroxychloroquine en anderen niet, met gegevens van Insee. Hij gelooft dus dat zijn team is gered.”Van 600 tot 800 personen“Van de 30.000 ondersteund tussen 2020 en 2021.”Er zijn drie keer zoveel sterfgevallen (met hydroxychloroquine) in vroege behandeling, en 45% minder sterfgevallen onder mensen in ziekenhuizen.“, Getuige.

Het National Agency for Medicines Safety heeft onlangs echter aangegeven dat hydroxychloroquine geen behandeling vormt voor Covid-19. Haha “Gebruik stelt patiënten bloot aan mogelijke bijwerkingen die ernstig kunnen zijnJe schrijft in A Persbericht van april.

READ  Misschien moeten we stoppen met het vertellen van verhalen.