Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Didier Deschamps laat zijn feiten achter

Didier Deschamps laat zijn feiten achter

Wat volgt er voor deze advertentie?

Het klimaat rond Team France is veel milder dan het weer in oktober. Onder de blessures die zich opstapelen, de schandalen die de Franse voetbalbond woedend maken, de chantagezaak waarvan Paul Pogba het slachtoffer was, en andere controverses en onthullingen zijn met elkaar verbonden of verweven. Tot grote ergernis van Didier Deschamps, een coach die bedreven is in het omgaan met de media, maar verplicht is om veel gevoelige onderwerpen te verwijderen.

gevraagd door rauwIn wat zijn laatste media-interventie zal zijn vóór 9 november, de datum van overhandiging van de lijst van geselecteerde spelers voor het WK in Qatar, keerde Deschamps terug naar de problemen die de voetbalbond en haar voorzitter, Noel Le Graet betreffen, en vroeg hij enkele van de vragen. Informatie verstrekt door SoFoot In het nummer gewijd aan de Franse voetbalbond. Wat DD betreft, je moet niet alles geloven wat er wordt gezegd, op het gebied van de atleet, die het onder de knie heeft, laten we het definiëren.

“Maan dingen”

“We zijn constant in rep en roer, sociale netwerken. Ik ben er niet, ik ben er niet mee verbonden. (…) Vaak, vaak vertrouwen we meer en meer op nieuws dat geen nieuws is. En de waarheid is dat er alleen 1. Er zijn verschillende versies, maar er is maar één waarheid. (…) Wat betreft het wiskundige aspect en wat er is gezegd over het wiskundige aspect, er zijn maan-dingen die niet bestaan, maar soms is het zo. Ik zou het niet in twijfel trekken. Aan wie geven we de eer? Ik heb de mogelijkheid om in de media te zijn, en ik heb het ooit gedaan – ik bleef niet lang – om te zien hoe het nieuws wordt behandeld. Toen al , het is nu geëvolueerd met de verspreiding van de media, hoe sommigen er zeker van kunnen zijn de waarheid te bezitten omdat een vriend van een vriend, voor wat het lijkt, zo is mij verteld, is dit het geval? Om een ​​waarheid te claimen die dat niet is. Jij kan niet. Het is niet mogelijk aan de buitenkant om de items aan de binnenkant te hebben.”

Het is duidelijk dat Didier Deschamps enkele relevante feiten betwist, ook al geeft hij geen details over de feiten die in zijn toespraak worden genoemd. Evenzo is hij zeer alert op wat er is gezegd over Paul Pogba, wiens zaak openbaar is gemaakt sinds de klacht werd ingediend, en ook op de openbaring die hij zijn broer beloofde. Deschamps wil niets horen over Kylian Mbappé. “Dit is het enige geval waarin hij een slachtoffer is. Iemand is een slachtoffer in een zaak… (wat betreft de geschiedenis van Mrabet met Mbappe 🙂 Ja, nee, dit zijn geen geruchten, dit zijn valse dingen. Vervolgens, als je wilt maak verhalen binnen verhalen.. …het enige verhaal dat nu in handen is van justitie en nergens anders aangezien dit het geval is, met twee onderzoeksrechters zijn er veel mensen die onzin praten en praten. Hij is een slachtoffer. “Het was een heel moeilijk moment voor hem, ja. Ik spreek hem regelmatig. Hij is een persoon met een geweldige geest. Het is duidelijk dat zijn blessure niet gemakkelijk te verwerken is vanwege zijn blessure. Maar psychisch gaat het goed met hem.” Goed nieuws, want het WK nadert snel.

READ  Tour de France 2023: Waarom de Fransen geen zwaargewichten maken in sprintsprints