Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Di Maria vertrekt en Leonardo bevestigt zijn opvolger

Di Maria vertrekt en Leonardo bevestigt zijn opvolger

PSG Mercato: gratis op 30 juni, Angel Di Maria Hij vertrekt deze zomer bij Paris Saint-Germain. Leonardo weet al wie hem zal opvolgen in de rood-blauwe opstelling.

Paris Saint-Germain Mercato: Angel Di Maria op weg naar Juventus Turijn

Geland in augustus 2015 voor een envelop van 63 miljoen euro, Angel Di Maria Zijn laatste maanden bracht hij door in Paris Saint Germain. Aan het einde van het contract aan het einde van het seizoen zal de 34-jarige aanvallende middenvelder zijn contract in de hoofdstad niet verlengen. Zoals door verschillende bronnen is aangekondigd, voert de Argentijnse international enkele dagen geleden gesprekken met Juventus Turijn Om zijn landgenoot te vervangen Paulo Dybala deze zomer.

De oude vrouwelijke leiders zouden bereid zijn zijn leeftijd op te geven en boden hem een ​​tweejarig contract en een salaris van 7 miljoen euro jaarlijks. Volgens de informatie die maandag door TuttosportOptimisme overheerst in dit dossier. De auteur van 3 goals en 8 assists in 29 wedstrijden in alle competities, dus Angel Di Maria bereidt zich voor om afscheid te nemen van het Paris SG-team. Tegelijkertijd, Leonardo Hij had de kwestie van zijn opvolging al geregeld.

Paris Saint-Germain Mercato: Pablo Sarabia is terug om Di Maria op te volgen

Terwijl Di Maria Als hij zijn Europese carrière bij Juventus Turijn zou beëindigen, had de sportief directeur van PSG beslist over zijn vervanger. In feite, het Portugese dagblad register Maandagochtend aangekondigd dat Pablo Sarabia zou hebben geprofiteerd van zijn lening zonder een koopoptie bij Sporting Portugal Om de leiders van Parijs te overtuigen van zijn vermogen om de voormalige Real Madrid-speler in de offensieve sector goed te vervangen.

READ  Ten Hag rekent af met journalist

De auteur van een uitstekend seizoen bij Sporting, met name door 20 doelpunten te maken en 9 assists te geven in 44 wedstrijden in alle competities, moet de 29-jarige Spaanse international terug naar Parijs om zijn avontuur bij Rouge et Bleu voort te zetten. Zijn contract bij Paris Saint-Germain loopt tot 30 juni 2024. Bovendien, volgens registerEn Leonardo Ik had hem al verteld dat hij zou krijgen.” nieuwe kans Volgend seizoen winnen in Paris Saint-Germain. Di Maria’s opvolging zal daarom worden voltooid op Camp des Logis met Pablo Sarabiatenzij er een andere handtekening is die dit standpunt versterkt.