Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze video heeft de 1 miljard views gepasseerd dankzij een simpele grap

Tegenwoordig weten we dat een zeer populaire grap op internet ervoor zorgde dat een video op het YouTube-platform meer dan 1 miljard keer bekeken werd. Bedankt voor?

Joke wordt binnenkort 15 jaar

Geen twijfel daarover De grap waar we het vandaag over gaan hebben, is de jongste niet bekend, en dit is normaal, omdat het zijn oorsprong vindt in de eerste vormen van sociale netwerken op internet, zoals Quakenet of mIRC, start forums zoals Four Chan in de Verenigde Staten, opgericht in 2003. Als het nummer waar het vandaan komt is geschreven en de videoclip is opgenomen in 1987, Het zal nodig zijn om tot 2007 te wachten om het de versie te geven die we momenteel kennen: Hypertekstlink naar een serieus onderwerp, en uiteindelijk doorgestuurd naar het nummer. De Ricol is geboren.

Omdat zeer recent, 28 juli, dat liedje geef nooit op Kunstenaar Rick Astley heeft de 1 miljard views op YouTube overschreden. symbolisch getal dat staat voor De grote populariteit van het nummer op internetVeel wordt gedeeld en herverdeeld. Om het moment te vinden dat het nummer populair maakte, We zouden terug moeten gaan naar GTA IV in 2007. Enorme waanzin rond de trailer voor de volgende game van rock spelletjes, Nee PS2-remakes hebben fans en critici aangewakkerd, het was zo Servers down om de video te bekijken tegen de stroom van communicatie.

Een grappige kleine Four-chan had een geweldig idee: Suggestie voor een link met de naam “GTA IV-trailer” die als kopie van de video wordt verstrekt, Verwijst eigenlijk naar de lettergreep geef nooit op. Het liedje is nu binnen Top 100 YouTube-video’s, samen met heel veel populaire liedjes, Zoals Zie je weer van Wiz Khalifa (5.324 miljoen), vorm voor jou Dr’Ed Sheeran (5.524 miljoen) of eindelijk langzaam van Luis Fonsi (7.637 miljoen) En… Baby haai van roze fonkeling zo is 9, 723 miljard weergaven…

1 miljard views van Never Gonna Give Up On @YouTube ! Geweldig, gek, geweldig!
Rik ️https://t.co/mzyLznTr4R #genieten #NGGYU1 miljard pic.twitter.com/p5xnn0OZcZ

28 juli 2021

Rick Astley: Eindelijk de inwijding

Dit is geweldig Een grap die heel snel aan populariteit wint en heel snel de naam Rickroll krijgtGeïnspireerd door de naam van de songwriter, Rick Astleyteleurstelling (“rickrollerof in het Engelsgerickrolled“). De originele clip is vandaag helaas verdwenen, voornamelijk vanwege de fijne kneepjes van het auteursrecht.. Het is dan ook een versie die in 2009 werd gepubliceerd, nadat de zangeres weer populair werd, waarvoor ze alle eer krijgt. Een toen al gedateerd gesynthetiseerd geluid vermengd met R’n’B-melodie, het lied geef nooit op Echt niet goed ouder worden, maar dat is wat het vandaag de dag zo fascineert, vooral in combinatie met de decadente look van de jaren ’80, in Wie zwaait Rick Astley voor een bakstenen muur?.

READ  Microsoft Office verkoopt goedkoper aan eigenaars van illegale kopieën

Rick Astley zal in 2008 na zijn pensionering sinds 1993 aankondigen dat hij de comeback van zijn lied in populariteit niet begrijpt. Hij zou Los Angeles Time in 2008 vertellen dat “Het is gewoon een van die rare dingen waarbij iemand een vreemdeling gooit en alle anderen volgen. Dit is wat het internet zo populair maakt. Ik wil er vooral voor zorgen dat mijn dochter zich niet schaamt om haar vader zo te zien.

Vandaag, Zelfs de grote merken gebruiken Rickroll, zoals Google op 1 april, waar alle aanbevolen video’s zijn gekoppeld aan het nu populaire nummer, of Apple in 2015 die Rickroll verstopte in een rustig deel van zijn Apple Watch.