Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De beste vrijdagdeals om ze met spoed te pakken

Black Friday is ook in Leclerc. Zoals alle deelnemende winkels biedt het Franse merk ook enkele interessante aanbiedingen. Vooral bedankt voor de directe kortingen en loyaliteitskortingen. Dit zijn de beste hightech-deals van Black Friday Leclerc.

Krediet: E. Leclerc

Beste Black Friday Leclerc2021-promoties

Van 22 t/m 29 november 2021 is het Leclerc Black Friday. Een week lang trekt het Franse merk enkele waardevolle promoties aan. Zo vinden we de aangesloten Huawei Band op 29,90 euro in plaats van 49,90 euro, de Xiaomi Redmi 9C smartphone op 89 euro in plaats van 129 euro of zelfs de Google Nest Mini connected speaker op slechts 19,90 euro.

Sommige aanbiedingen worden aangeboden in de vorm van loyaliteitskortingen waarbij een bedrag wordt gedoneerd in E.Leclerc-tickets. Dit zijn cumulatieve coupons die u geld besparen. Om hiervan gebruik te maken, dient u uw E.Leclerc Card te tonen of in te vullen bij het afrekenen of bij online betaling. Uw E.Leclerc-tickets worden automatisch toegevoegd aan uw kaart. Het kan de volgende dag worden gebruikt om het te krijgen. Dit zijn de beste deals die we bij Leclerc hebben gevonden voor Black Friday 2021.

Deze lijst met goede deals is niet uitputtend en veel andere goede deals zijn beschikbaar op de website van Leclerc, dus blader gerust door hun pagina die gewijd is aan Black Friday-deals (zie onderstaande link).

Ten slotte kunt u ook onze selectie van goede hightechplannen met betrekking tot Black Friday raadplegen, en misschien vindt u wat u zoekt in afwachting van het einde van het jaar.