Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze speler vindt op legendarische wijze de beste phishing-titel op Amazon

Sinds 20 juli kunnen MMORPG-fans regio’s verkennen nieuwe wereld, een nieuwe MMORPG van Amazon Games. Een nieuwe titel die profiteerde van de opwinding van deze laatste testfase voorafgaand aan de release eind augustus. Maar wie een nieuw populair spel zegt, zegt natuurlijk noodzakelijkerwijs. Deze speler heeft zich gewapend met de beste titel om de uitgever op een legendarische manier te stelen.

mooie elf

Het is moeilijk om een ​​paar uur op internet door te brengen zonder het pad van een trol te kruisen. MMORPG’s vormen geen uitzondering op de regel en ondanks hun korte bestaan, nieuwe wereld Het heeft ook zijn eigen. Trollen slagen er echter in om hun acties op een nogal geheime manier uit te voeren, en min of meer met succes. Maar van de kant van de persoon die bekend staat als @luulubuu op Twitter, De trol is gevalideerd. En met een goede reden, zoals Kotaku meldde, de spelers nieuwe wereld Hij zou in de MMORPG-chat naar berichten van iemand met de naam AmazonOfficial hebben kunnen kijken:

Telkens wanneer ik de kans krijg om een ​​personage als een online-ID te noemen, ga ik altijd naar wat ik denk dat ze misschien over het hoofd hebben gezien of verbannen en kijk wat is toegestaan.Ze legt het uit aan Kotaku via e-mail.Tot mijn verbazing waren AmazonOfficial en AmazonSupport nog steeds beschikbaar (bijv. TwitterOfficial, TwitchSupport en nog veel meer). “

Naast een community van 80.000 mensen op Twitter, Lulu Chiba was er snel bij om een ​​van de aliassen veilig te stellen in een poging andere spelers te stelen, terwijl hij spijkers in de richting van Amazon gooide. Met haar officiële titel faalde ze niet om de e-commercegigant te trollen door haar te herinneren aan de arbeidsomstandigheden van haar werknemers. Berichten die je mogelijk in het spel bent tegengekomen.

READ  Battlefield 2042 en Apex Legends: Bekijk de EA Conference nu hier! | Xbox One

Ik was uitgenodigd voor de nieuwe bètawereld en kon op elke server een officiële Amazon-naam krijgen pic.twitter.com/DiJHisc6Zf

28 juli 2021

  • “Hallo jongens, ik ben het officiële Amazon-account, wisten jullie dat we onze medewerkers niet toestaan ​​om naar het toilet te gaan? Ze moeten in flesjes plassen. Ze worden drankjes genoemd.”
  • “Wist je dat je Alexa constant je gegevens verzamelt en naar je luistert om je informatie aan andere bedrijven te verkopen? Bij Amazon ben jij het product.”
  • “Ik werk bij Amazon en krijg een fles zodat Jeffrey de ruimte in kan in een metalen bar.”
  • Hallo jongens, ik ben het officiële Amazon-account, speel in plaats daarvan Final Fantasy 14“.

Een succesvolle dwerg werd niet gestraft door Amazon. Lulu Chiba is echter niet van plan om verder te gaan dan de bètafase. Als ze het spel echter leuk vindt, kan ze het blijven uitproberen. Reageer in de komende maanden. Amazon moet nu het aantal spelers behouden, terwijl sommigen de limiet al hebben bereikt en proberen de limieten te doorbreken. Zal de nieuwe wereld hand in hand kunnen blijven? wereld van blikjes En Final Fantasy XIV ? Kan zijn. De kaarten zijn nu in handen van Amazon Games.