Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze ontwerpwijzigingen kunnen veel lawaai veroorzaken

Deze ontwerpwijzigingen kunnen veel lawaai veroorzaken

De iPhone 16 is nog niet uitgebracht en we hebben het al over de iPhone 17. Zo is het met Apple-smartphones, en zo is het altijd geweest. Vrij normaal, gezien de miljarden dollars die ze elk jaar genereren.

En als we sommige details die de specialisten van het Californische bedrijf ons bieden over de volgende modellen soms helemaal niet interessant kunnen vinden, heeft het gerucht van dit moment het voordeel dat het een omweg waard is. Het gaat, zoals je begrijpt, om de iPhone 17, of in ieder geval om de iPhone 2025.

Volgens een rapport van The Information zou de iPhone van volgend jaar een nieuw profiel kunnen bieden Een radicale verandering in ontwerp : De achteruitrijcamera wordt niet in de linkerbovenhoek van de achterkant van de behuizing geplaatst, maar in het midden, nog steeds in de bovenste helft.

De bron wijst op een grote ontwerpwijziging in dit opzicht. Daarom mogen we niet alleen een verandering in de positie van het beeldblok verwachten, maar ook een verandering in het ontwerp. Misschien zien we de sensoren op een of meer lijnen staan? Er is ook de mogelijkheid om ze verzameld te zien in een cirkelvormige of vierkante massa.

Centrale camera: is deze simpelweg verouderd?

Sommigen zullen misschien zeggen dat een dergelijke verandering helemaal niet vernieuwend zou zijn, aangezien het in het verleden, bij bijvoorbeeld Samsung, heel gebruikelijk was om de fotomodule op de achterkant van de smartphone te centreren.

Samsung camerageschiedenis

© Samsung

Maar de laatste jaren is de algemene trend richting het blok afbeeldingen aan de linkerkant, zoals Apple altijd heeft gedaan op zijn smartphone.

Alle iPhone-apparaten

© CNET/James Martin

Dus als Apple overstapt op een centrale cameramodule zou dit in sommige opzichten een zeer belangrijke verandering voor de iPhone zijn. Maar oma kan zich geen zorgen maken Een van de duurste iPhone 17iPhone 17 Ultra, zoals sommige analisten het eigenlijk graag noemen.

READ  Bungie kondigde marathon aan, beschikbaar op Xbox, PlayStation en pc! | Xbox One

Tegelijkertijd kunnen we ook bang zijn dat Apple, door zich op dit nieuwe ontwerp te concentreren, verbeteringen op andere gebieden, zoals foto’s, video, stroom, autonomie, enz., zal verwaarlozen.

wat denk je ? Zou jij een dergelijke ontwerpwijziging op de iPhone steunen?

i-nfo.fr - de officiële iPhon.fr-applicatie
i-nfo.fr – de officiële iPhon.fr-applicatie

Door: Keleops AG