Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze klant bezoekt zijn Lidl-winkel twee keer op dezelfde dag en krijgt een hoge boete

Deze klant bezoekt zijn Lidl-winkel twee keer op dezelfde dag en krijgt een hoge boete

Vouw de inhoudsopgave uit
Vouw de inhoudsopgave samen

Tijdens het winkelen bij de Lidl begroet deze man mij zoals gewoonlijk Hoge boete Op zijn rekening. Boos, hij wil niet meer bij het Duitse bedrijf winkelen. Dit is wat er gebeurde.

Prima fijn na het shoppen bij Lidl

Lidl staat bekend om zijn goedkope producten en daarom trekt het merk veel klanten. Maar soms komt het voor dat ze niet tevreden zijn over hun bezoek aan de winkel. Ze zijn zo teleurgesteld dat ze niet meer terug willen komen.

Dit is het geval van deze man genaamd Tony Reid. Als trouwe Lidl-klant winkelt hij vaak in de winkel. Maar deze keer kreeg hij een zeer onaangename verrassing van het Duitse bedrijf.

Het verhaal speelde zich af op 15 januari. Die dag ging Tony twee keer naar de Lidl en parkeerde zoals gewoonlijk zijn auto. Maar tot zijn grote verbazing Hij kreeg een boete van 107 euro.

Ontdekken
Dit Lidl-artikel onder de € 10,- wordt deze zomer snel een musthave

De man legt het zelf uit

Volgens zijn uitleg komt dit allemaal door de camera's op de Lidl-parkeerplaats. Zoals hierboven vermeld, winkelde Tony die dag twee keer in de winkel. Maar, De agentschappen hebben zijn vertrek niet geregistreerd.

Sterker nog, de 54-jarige kwam eerst om 9.00 uur en vertrok daarna. Vervolgens keerde hij om 13.30 uur terug, maar de camera's hielden geen rekening met zijn afwezigheid. Daarom kreeg hij de boete. Het systeem zag dat het te lang offline was geweest.

Hij nam contact op met Lidl en parkeerexploitant ParkingEye, maar kreeg geen reactie. Zonder verder oponthoud ging hij vervolgens naar de winkel.

READ  Waarom zou de Million Mile Man een Model S op de Lucid Air krijgen?

De man wil niet meer winkelen bij het Duitse bedrijf

Toen hij bij de winkel aankwam, kreeg de man niet de feedback waarop hij hoopte. ” medewerkers Hij was echt afwijzend tegenover mij In de winkel ““, begon hij uit te leggen aan de spiegel.

Vervolgens benadrukte hij dat hij niet verwachtte dat ze alles zouden repareren. Maar wat de regisseur deed schokte hem enorm. Deze laatste vertelde hem dat hij hem helemaal niet zou helpen.

Ontdekken
Ik ging winkelen bij de Lidl en viel enorm omdat dit product in de schappen lag

'Ik geef maandelijks ongeveer £300 uit in hun winkel en ze schrijven me af alsof ik niets ben. Ik heb de bonnen van beide bezoeken en het lijkt ze niets te kunnen schelen. Ik ga nooit meer bij Lidl winkelen. »

Ook zei hij niet te begrijpen waarom Lidl gebruik zou maken van parkeerexploitant ParkingEye. Maar volgens zijn uitspraken. Het kreeg duizenden slechte recensies online.

Wat heeft Liddell hierover te zeggen?

Naar aanleiding van Tony's klachten bij de Mirror sprak een Lidl-woordvoerder zich uit. De woorden van laatstgenoemde verschillen van de woorden van Tony. Sterker nog, dat zou het zijn Stimuleer de klant om contact op te nemen met ParkingEye.

“Vergoedingen kunnen indien nodig zo snel mogelijk worden herzien en kwijtgescholden.”Hij heeft het voltooid.

Maar dit lijkt het probleem niet op te lossen.

Geef je mening

Wees 1elk Let op dit artikel