Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze gedroogde vrucht bevat meer calorieën dan foie gras en moet je volgens een bekende specialist vermijden als je wilt afvallen.

Deze gedroogde vrucht bevat meer calorieën dan foie gras en moet je volgens een bekende specialist vermijden als je wilt afvallen.

de Droge vruchten Het zijn snacks bij uitstek, en met goede reden. Deze voedingsmiddelen zijn tenslotte bijzonder
Rijk aan essentiële voedingsstoffenZoals getoond
Grazia. De meeste gedroogde vruchten worden omschreven als een ‘gezond tussendoortje’, omdat ze rijk zijn aan essentiële vetzuren (Omega-6 En Omega-3…). We hebben het over voordelen voor zowel de hersenen als het hart.

Ondanks alles is het belangrijk om je te concentreren op de negatieve kant van alle voordelen ervan. Beroemde voedingsdeskundige en gastheer,

Dr. Jean-Michel Cohen
Verwijst naar de hoge calorische waarde van sommige gedroogde vruchten. op zijn rekening
Instagram“Deze deskundige heeft de zaak op een bijzondere manier aangepakt.”amandelenDeze voedingsdeskundige vergeleek het zelfs
Deze vrucht Droog met foie gras qua
Calorische waarde.

Gram: Hoog vetgehalte!

Afhankelijk van de herkomst, amandelen Meer calorieën dan foie gras“, riep Dr. Jean-Michel Cohen namens hem. Hij benadrukt echter dat de enige vergelijking die hier gemaakt moet worden de calorische waarde is. Amandelen blijven immers een essentieel ingrediënt. Zeer gezond eten ! En toch is het zo Zeer rijk aan vet. Vet is echter synoniem met calorieën!

Volgens zijn interpretaties bestaan ​​amandelen uit:
50% vet. Daarom staat het eten van 100 gram amandelen gelijk aan het consumeren van ongeveer 50 gram vet! We mogen niet vergeten dat één gram vet ca 9 calorieën !

Boetes: Eet met mate!

Dr. Jean-Michel Cohen benadrukt nogmaals de zeer gezonde kant van boetes. Alleen als je dat niet wilt
overgewicht Snel en gemakkelijk, en zeker niet te veel gebruiken. volgens
De specialist, 20 tot 30 gram per week Het zal meer dan genoeg zijn. Op deze manier is het mogelijk om ervan te genieten zonder je persoonlijkheid te verliezen.

READ  Ik hoorde voor het eerst achtergrondgeluiden uit het universum na 25 jaar onderzoek