Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

5 fouten die je deze zomer moet vermijden

5 fouten die je deze zomer moet vermijden

De zomer is eindelijk hier en de zonnige dagen beginnen te verschijnen: het grillseizoen kan eindelijk beginnen, maar er zijn enkele do’s en don’ts die je moet volgen en acties die je moet vermijden.

We hebben al enkele acties opgesomd die je moet vermijden als je een echte BBQ-koning wilt worden, maar we zijn genoodzaakt op te merken dat om perfecte grills te maken, de eerste 5 tips niet genoeg zijn en er zijn er nog minstens 5 om vergiftiging te voorkomen. en profiteer optimaal van uw speciale zomermaaltijden.

1. Snijplank: Bewaar niet voor alles dezelfde plank!

Eén bord voor al het voedsel? slecht idee ! Toepassingen Aparte panelen Om rauw vlees, groenten en gekookt voedsel te vermijden Radioactieve besmetting gekruist.

Als je niet oppast, kan je bord een broedplaats voor bacteriën worden… dus als je niet het risico wilt lopen op de eerste hulp terecht te komen, moet je… Of verander het bij elke verandering in voedselOf was het zorgvuldig.

Grillplaat met rauw vlees en groenten
Ze zijn mooi, en ze zorgen ervoor dat je ze wilt: maar we vermijden ze.

2. Ontdooien: langzaam maar zeker

Ontdooi je vlees OmgevingstemperatuurHet nodigt bacteriën uit voor het feest. Liever ontdooien koelkastin Magnetronof in een Koudwaterbad.

Het belangrijkste is dat het, eenmaal ontdooid, snel kookt om te voorkomen dat bacteriën zich vermenigvuldigen en elk gevaar te vermijdenvoedselvergiftiging.

3. Schone handen en keukengerei: een must

Vuile handen en besmet keukengerei zijn de aartsvijanden van een succesvolle barbecue. was je handen Met heet water en zeep voor en na het eten. Koppel de gereedschappen los Voor rauw vlees en gekookt voedsel.

Niemand wil een vleugje salmonella bij zijn steak.

READ  Warmte: waarom wordt het vanaf donderdag ongemakkelijk?

4. Schone grill: het geheim van perfect koken

Vet en vuil hopen zich op in uw barbecuegrill, wat een voedingsbodem voor bacteriën kan zijn.

Maak je grill schoon Voor en na elk gebruik Voor gezond en lekker koken. Een schone grill betekent voedsel zonder verbrande resten en een authentieke smaak.

BarbecueBarbecue
Maakt dat dat je dat wilt?

5. Pas op voor vetvlekken

Vet van vlees dat op sintels valt, kan vlammen veroorzaken en veroorzaken Schadelijke dampen. Verwijder overtollig vet vóór het koken om de risico’s te verminderen. Deze eenvoudige tip maakt uw grill gezonder en smakelijker.

Door deze veelgemaakte fouten te vermijden, ben je op weg naar succes tijdens de zomerbarbecue. Door aandacht te besteden aan netheid, voorbereiding en koken, zorg je ervoor dat je de beste barbecues van je leven hebt. Dus, ben je klaar om het vuur aan te steken? Veel grillplezier!