Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Black Friday verslaat Amazon Philips Hue (-45%)

Deze Black Friday verslaat Amazon Philips Hue (-45%)

Philips Hue-lichten op het Black Friday-feest op Amazon. Als standaard in slimme verlichting biedt het merk kortingen van bijna -40% op de bekende “Black Friday”.

Vandaag We zwarte vrijdag d. De grootste online handelaar van Frankrijk heeft geen prijsbeperkingen meer, het is hun grootste dag van het jaar. Onder de bestsellers vinden we logischerwijs alle Philips Hue lampen terug. Ze profiteren allemaal van kortingen tussen -20 en -45%. Als je weet dat ze de rest van het jaar nooit korting krijgen, dan is dit de dag ervoor.

Hier zijn enkele van de kortingen op Hue:

Om de aanbiedingen op Philips Hue te zien, vindt u ze hier:

ONTDEK ALLE AANBIEDINGEN

Philips Hue lampen zijn de marktstandaard op dit gebied. Je kunt geen kwalitatieve en betrouwbare concurrent vinden zoals het merk, het is duidelijk dat het de sector al meer dan tien jaar domineert. Elke Black Friday op Amazon wordt reikhalzend uitgekeken naar deze kortingen. Meestal verdwijnt het binnen een paar uur en verschijnt het daarna niet meer tijdens de procedure. Dat zal dit jaar waarschijnlijk ook het geval zijn.

Zoals je kunt zien aan veel van de referenties van het merk, zien we een kleine “bestseller”-vermelding in zijn eigen categorie op Amazon. Voor Black Friday betekent dat dat het bestelvolume voor deze Philips Hue-lampen enorm is.

Philips Hue lampen, bestseller

Philips Hue-lampen zijn al enkele jaren een echt succes met deze producten omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, maar niet alleen. Ook in huis bieden deze apparaten een echte meerwaarde zonder het gebruikersgedrag in gevaar te brengen. Met al deze set kun je de verlichting naar wens aanpassen, of het nu voor het dagelijks leven is of voor een avondje thuis.

READ  WhatsApp-kanalen: wat is deze nieuwe functie die binnenkort in Frankrijk zal verschijnen?

Philips Hue-lampen bieden twee kenmerken waarmee u rekening moet houden in vergelijking met conventionele lampen. Ten eerste kunnen ze tot 16 miljoen kleuren gebruiken op een enkele lamp – wat handig is voor diegenen die de sfeer van hun huis willen aanpassen. Naast kleur kan de gebruiker ook de intensiteit van het licht kiezen om een ​​sfeer te creëren die past bij het moment van de dag. Het tweede voordeel van dit apparaat is de manier waarop het dagelijks wordt gebruikt.

Als je je eerste Philips Hue-koplampen wilt kopen, moet je noodzakelijkerwijs kiezen voor een starterskit of een pakket met een aansluitbrug. Dit kleine kastje zet de domoticataal die door Philips-lampen wordt gebruikt (waardoor ze minder energie verbruiken) om in wifi. Daarom is het essentieel om de hele installatie rechtstreeks te kunnen bedienen vanaf speciale toetsen, mobiele app of zelfs spraak met Amazon Alexa en de slimme assistent van Google Assistant. Dit is het tweede sterke punt van deze slimme verlichting.

Bovendien kunnen Philips Hue-lampen kleurscenario’s volgen die via de mobiele app kunnen worden geselecteerd en vervolgens met spraak kunnen worden bediend. U kunt dan verschillende verlichting selecteren op basis van het tijdstip, het seizoen of de context. Dan hoeft u alleen maar een zin uit te spreken om zich in uw woonplaats te openbaren. Met de winter in aantocht kun je bijvoorbeeld kiezen voor warme en knusse kleuren die ervoor zorgen dat je het naar je zin zult hebben in huis.

Bekijk Amazon-deals

Weet ten slotte dat Philips Hue-lampen op dezelfde manier compatibel zijn als conventionele lampen. Met andere woorden, je moet per site kijken naar de regels die je nodig hebt. Als de meest voorkomende E27 is, moeten sommige lampen GU10 of E14 zijn. Zorg ervoor dat u op Amazon bekijkt wat voor soort lampen u moet kiezen. Het is hetzelfde principe als traditionele lampen.

READ  De RPG van vandaag is de perfecte combinatie van Castlevania en Dark Souls

Speciale Black Friday-aanbieding

Elk jaar is Black Friday op Amazon een gelegenheid om Philips Hue-lampen met korting te vinden. Dit is de enige periode waarin de kortingen op het assortiment zo royaal zijn dat velen van de gelegenheid gebruik maken om de cursus met deze aangesloten lampen te halen. Anderen bouwen ook hun inventaris opnieuw op om een ​​bestaande installatie te voltooien en geld te besparen.

Het is dan ook geen wonder dat Philips Hue-lampen tijdens Black Friday bestsellers zijn op Amazon. Als je nog twijfelt, weet dan dat deze reeks verbonden objecten een echt pluspunt is om het comfort van je huis nog verder te vergroten. Daarnaast kunnen we u verzekeren dat de installatie en het dagelijks gebruik van deze apparaten zeer eenvoudig blijft.

Amazon doet het erg goed voor dit proces. Naast Philips Hue-lampen richt het zich op andere even populaire referenties. Onder de grote merken zijn er tijdens deze release Apple, Sony, Bose en Samsung. Als de kortingen uitzonderlijk zijn, mogen ze niet te lang zijn, want de beste deals verdwijnen binnen enkele minuten nadat ze online bij de handelaar zijn geplaatst.

Voor Black Friday verlengt Amazon uitzonderlijk de herroepingstermijn tot 31 januari 2022. Het gaat verder dan de gebruikelijke 30 dagen en biedt je een tweede kans, wat erg belangrijk kan zijn als je aan kerstcadeaus denkt en sommige ontvangers het gewoon niet doen. past niet bij jou. Retourneer in dit geval gewoon gratis om een ​​volledige terugbetaling te starten.

Om alle aanbiedingen te zien, kunt u ze hier vinden:

READ  Los de zeesterkoppuzzel op

Bekijk Amazon-deals