Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Apple-advertentie beweert dat de 128 GB-modellen “veel opslagruimte” hebben

Deze Apple-advertentie beweert dat de 128 GB-modellen “veel opslagruimte” hebben

Apple maakt reclame voor de opslagruimte van de iPhone 15 in een nieuwe advertentie voor zijn nieuwste smartphone. “Veel opslagruimte voor veel foto’s”, zegt de advertentie, terwijl de standaard iPhone 15 slechts 128 GB biedt voor € 969. werkelijk ?

Apple iPhone 15 Advertentie Advertenties Winkel Foto's Video's
© Appel

In de VS zendt Apple momenteel een nieuwe advertentie uit voor de iPhone 15 (zie onze test). In deze korte video van 30 seconden, getiteld 'Don't Le Me Go', bekijkt een man foto's en video's op zijn iPhone 15. Hij selecteert ze één voor één, alsof hij ze wil verwijderen en opslagruimte op zijn telefoon wil vrijmaken.

Plotseling klonken de eerste noten van ga niet weg Door Terrace Martin Clichés resoneren en komen tot leven. Hun mond komt tot leven en begint met een talkbox-verbeterde werking. “Foto's spreken woorden”Laat me niet gaan“, letterlijk “Laat me niet gaan“In het Frans, alsof ik tegen deze man zei dat hij het niet moest verwijderen. Hij bedenkt zich en begint dan een video van zijn hond te maken, terwijl”Veel opslagruimte voor heel veel foto's / Relax, het is iPhone 15“.

Apple maakt reclame voor de opslagruimte van de iPhone 15, wat niets uitzonderlijks is

Een hele mooie reclame voor de iPhone 15 die de opslagcapaciteit van de smartphone 2023 benadrukt. Klein probleempje, de basis iPhone 15 is verkrijgbaar in 128GB, wat niet iets is om over op te scheppen, en nog minder dan dat, genoeg om een ​​hele commercial te filmen .

Lees > iPhone 15: Het geweven hoesje stort binnen een paar maanden in en klanten zijn boos

Er was een tijd dat dergelijke opslag de opslag van zelfs de meest veeleisende videogames mogelijk maakte. Tegenwoordig kan een gemiddelde gebruiker, alleen via iOS-apps, gemakkelijk 64 GB aan gegevens vullen. Om nog maar te zwijgen van foto's en video's, die snel aan gewicht kunnen toevoegen dankzij de indrukwekkende foto's van de iPhone 15.

Het zou niets zijn als Apple met iCloud een cloudopslagdienst zou aanbieden die deze naam waardig is. Maar de gratis versie van de opslagdienst biedt slechts 5GB aan data: vrijwel niets. Opnieuw moet je bij Apple je hand in je portemonnee steken. Dit opslagbeleid is zeer beperkt gezien de vanafprijs van de iPhone 15 969 euro.

Apple had veel andere argumenten kunnen kiezen om zijn nieuwste product te promoten. Bijvoorbeeld het feit dat de batterij van de iPhone 15 twee keer zo lang meegaat als verwacht, maar nee, Apple moest besluiten een veld te betreden waar de concurrenten net zo goed of zelfs beter presteren. Sorry Apple, maar 128 GB aan gegevens is dat nietVeel opbergruimte voor veel foto's“.

  • Apple heeft een nieuwe advertentie uitgebracht voor de iPhone 15 waarin opslag voor zijn nieuwste smartphone wordt aangeprezen.
  • De basismodellen bieden slechts 128 GB opslagruimte, wat “niet veel opslagruimte” is zoals Apple beweert
  • Met een vanafprijs van €969 is de opslagruimte van de iPhone 15 daarentegen eerder beperkt.
READ  Samsung bevestigt voor het einde van het jaar te beginnen met publiceren