Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Descent into Hell voor Gregory en Stephanie, die € 4.000 schuldig zijn aan hun elektriciteitsleverancier

Descent into Hell voor Gregory en Stephanie, die € 4.000 schuldig zijn aan hun elektriciteitsleverancier

Energie en de Verenigde Staten – Op het moment van soberheid van energie, Le Figaro Hij bezoekt de Fransen om te begrijpen hoe ze zichzelf kunnen reguleren om hun consumptie (of niet) te verminderen en geld te besparen. Ondanks hun inspanningen zit deze familie van Gard opgezadeld met schulden bij hun alternatieve leverancier.

De crises van de afgelopen jaren hebben hun weerslag gehad op het huis van de familie Savona. Ze zijn verstrooid in hun familieverhaal als een reeks tegenslagen. De periode tussen Gregory en Stephanie en 2018 – een nog steeds gelukkig jaar, waarvan alleen al de vermelding genoeg is om hun ogen donker te maken met donkere kringen en glinsterende omstandigheden – werd gekenmerkt door het verlies van hun baan, de ondraaglijke schuldenlast en de eerst. Black-outs. “Sinds 2018 hopen we elke keer dat we elkaar op 31 december om middernacht een gelukkig nieuwjaar wensen, altijd dat het volgende jaar beter zal zijn dan het vorige, maar er is altijd ietsademt Gregory Savona uit. De ooit rijkelijk betaalde voormalige commercieel directeur bij een autodealergroep zag zijn loon gehalveerd toen hij in juli 2020 geen baan meer had. Safraa op de rotonde, waar hij bevoorrecht was.

Laatste hit tot nu toe: ENI’s verrassende oplaadherinnering, Elektriciteitsleverancier, die hen sinds 1 december 3890,38 euro inclusief belastingen vroeg. Een bedrag dat Gregory en Stephanie Savona zonder spaargeld niet kunnen betalen. De vader, nog steeds geïrriteerd, draait het scherm van zijn smartphone en laat de zesregelige sms zien die een golf van angst naar het jonge stel stuurt, maar ze denken dat ze eindelijk aan hem zijn ontsnapt. In de herfst van 2021 hadden Gregory en Stephanie…