Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dell UltraSharp WB7022 Review: Premium 4K-webcam voor videoconferenties

Met het programma kun je natuurlijk de definitie van het beeld wijzigen, in een resolutie van 720 of 1080p tot 60 fps en in een resolutie van 4K tot 30 fps. Het zal dus nodig zijn om te kiezen tussen maximale kwaliteit en grotere vloeibaarheid. Bovendien, als de HDR-modus op papier beter beeldbeheer belooft wanneer helderheidscontrasten belangrijk zijn in de kamer (bijvoorbeeld teruggaan naar het raam), dan merkten we in feite niet veel verschil. Zelfs wanneer uitgeschakeld, verwerkt de webcam het beeld goed; Sterker nog, we merkten in sommige gevallen wel een soort vervelende schaduwflikkering bij HDR.

in het geval van de nacht.
In het volle licht.

Afgezien van deze details heeft de Dell UltraSharp een uitzonderlijke beeldkwaliteit in 4K en Full HD die ook erg goed is. De witbalans wordt automatisch goed beheerd en je kunt het beeld in ieder geval opvrolijken indien nodig met behulp van de schuifregelaars. In onze testscène legde de webcam bijzonder goed vast met helderheid en geel/oranje verlichting in nachtelijke omstandigheden.

In een donkerder kantoor.
In een licht kantoor.

Bij goede lichtomstandigheden valt er eigenlijk niets te klagen en zelfs in een vrij donkere omgeving blijft het beeld van zeer goede kwaliteit. Het is zeker soepeler, maar volledig bruikbaar. Aan de andere kant kunnen blauwachtige banden in de schaduwen verschijnen, waardoor deze subtiliteit een beetje wordt bedorven.

READ  Gebruik je een cloud gaming-service?