Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deconfinement: twee divisies meer dan 200 in incidentie

Geschreven door Julie M.

Aangezien de coronavirus-epidemie in Frankrijk vertraagt, zijn het ontmantelingsplan en het tijdschema voor heropening afhankelijk van een incidentie onder de drempel van 400 gevallen per 100.000 inwoners binnen het departement. We hebben op zaterdag 22 mei 2021 vernomen dat er nog maar twee divisies zijn met een incidentie van meer dan 200 per 100.000 inwoners.

Een terugkeer naar het normale leven had nog nooit zo dichtbij geleken. Nu de coronavirus-epidemie vertraagt ​​en de vaccinatiecampagne versnelt, is Frankrijk de tweede fase van de verspreiding van het coronavirus gepasseerd Vierstappenplan. Dit onthult ook A. Open het schema opnieuw : Dus sinds 19 mei 2021 kunnen de Fransen elkaar weer ontmoeten op het balkon en in culturele ruimtes en zal de avondklok geleidelijk worden gewijzigd totdat deze volledig is opgeheven tegen 30 juni 2021.

Als deze ontlastingsmaatregelen echter landelijk worden doorgevoerd, handhaaft de overheid trottoirbanden in gebieden met veel verkeer.Epidemie Het wordt nog steeds als zeer actief beschouwd. Concreet betekent dit dat wanneer afdeling Of prof stad Het onthult de incidentie van meer dan 400 gevallen per 100.000 inwoners, of wordt geconfronteerd met een plotselinge epidemie, en ze kunnen getuige zijn van Open het schema opnieuw Ze blijft vastzitten totdat de situatie verbetert.

Zo heeft Frankrijk sinds dinsdag 4 mei 2021 geen kiesdistricten meer boven dit cruciale niveau volgens de geconsolideerde gegevens van 1 mei 2021.

Bovendien hebben op zaterdag 22 mei 2021, de dag na de heropening van amfitheaters, musea, theaters en bioscopen, en het uitstellen van de avondklok tot 21.00 uur, slechts twee secties een infectiepercentage van meer dan 200 per 100.000.

READ  Hier leest u hoe u zich moet gedragen tijdens het rijden op gladde wegen

Deze secties zijn:

  • 93- Seine-Saint-Denis-Bobigny 206,3 ⇘
  • 973 – Guyana – Caen 386,0

Om elke dag te volgenVerandering in incidentie per afdeling :

Het Louvre van Parijs is 's nachts zichtbaarHet Louvre van Parijs is 's nachts zichtbaarHet Louvre van Parijs is 's nachts zichtbaarIncidentie per afdeling op zaterdag 22 mei 2021 in Frankrijk
In een tijd waarin de epidemie zich geleidelijk terugtrekt in Frankrijk, is het land getuige van de eerste versoepeling van zijn reservatie, met in het bijzonder een avondklok die is uitgesteld tot 21.00 uur en de heropening van stands, musea, theaters en bioscopen sinds 19 mei, 2021 blijft het besmettingspercentage door de afdeling een indicator die nauwlettend gevolgd moet worden om de ontwikkeling van de epidemie te volgen. Samen komen we op zaterdag 22 mei 2021 voor elke afdeling de infectiecijfers te weten. In Frankrijk “]