Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deathloop verschijnt een jaar na de release op PlayStation in de Xbox Store | Xbox One

Vandaag een jaar geleden uitgebracht ring des doods Het was een van de onmisbare games van 2021. De nieuwste game van Arkane Studios was een enorme hit bij de release, ook al kunnen Xbox-spelers er nog steeds niet van genieten. In feite is de game op 14 september 2021 exclusief uitgebracht voor PlayStation 5 en pc, maar het lijkt erop dat de komst van Deathloop op Xbox steeds duidelijker wordt.

Deathloop verschijnt in de Xbox Store

In feite is de actiegame van het Franse Arkane Studios alleen uitgebracht op de twee bovengenoemde platforms, maar nu is de tijdelijke exclusiviteit officieel opgeheven. Ondertussen zag een Xbox-gebruiker vanmorgen een advertentie voor de game op zijn console. Hij deelde zijn ontdekking op Twitter, een ontdekking die snel werd doorgegeven ijdele luiheid.

Deathloop heeft nog geen pagina in de Xbox Store, wat ons zou kunnen doen geloven dat het verschijnen van deze advertentie op 14 september een bug is. Geen aankondiging over Deathloop die naar Xbox komt Zelfs op Xbox Game Pass Nog niet klaar. Arkane heeft echter nooit zijn ambitie verborgen om de game zo snel mogelijk op Xbox te lanceren.

READ  Qualcomm M1-chip voor op concurrentie binnen negen maanden