Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Xbox Series X Collector Halo Infinite is nu beschikbaar voor pre-order! | Xbox One

Xbox onthulde de Xbox Series X-console voor verzamelaars op Gamescom! De console-release was gepland vóór Halo Infinite, die officieel op 8 december werd uitgebracht.

Xbox Series X-verzamelaar viert 20 jaar

Wat is er mooier dan een Xbox Series X Collector-console om het 20-jarig jubileum van Xbox dit jaar te begeleiden?

Het pakket bevat een console met een met sterren bezaaid ontwerp dat doet denken aan de lucht die zichtbaar is vanaf het oppervlak van Zeta Halo. De ventilator achter de blauwe ventilatieopening doet denken aan Cortana. Wanneer de console wordt in- of uitgeschakeld, maakt deze geluiden uit Halo.

Deze Xbox Series X Collector kost € 549,99 en wordt op 15 november 2021 uitgebracht Manette Xbox Elite Series 2 Halo Het is ook onthuld, en het is ook een verzamelaar!

> Pre-order de console

> Pre-order de console

De Xbox-site is behoorlijk verzadigd, test gerust een paar keer of verander indien nodig van browser. Merk op dat de console binnenkort ook exclusief verkrijgbaar zal zijn bij Micromania, waardoor deze in aanmerking komt voor het programma. Xbox Alle toegang.

In de bundel wordt ook een speciale editie Xbox Series X-console aangeboden met dezelfde regels als op de console.

READ  Spelers uit de oorlogszone juichen over de weersomstandigheden in Verdansk