Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De WhatsApp-applicatie verandert volledig van uiterlijk en de eerste afbeeldingen zijn gelekt – Tuxboard

De WhatsApp-applicatie verandert volledig van uiterlijk en de eerste afbeeldingen zijn gelekt – Tuxboard

Het is officieel: WhatsApp zal zijn interface veranderen. De eerste foto’s werden gepubliceerd in verschillende online media.

Jaar 2024 Het vertegenwoordigt een keerpunt In de geschiedenis van WhatsApp. De app die Meta kocht heeft besloten een nieuwe facelift te krijgen.

WhatsApp en zijn vele veranderingen gedurende het jaar

WhatsApp heeft al jaren de wereld veroverd Onder de toepassingen De meest gebruikte berichtendiensten ter wereld. Met dit platform kunnen smartphonegebruikers in contact blijven met hun dierbaren over de hele wereld.

En dit zonder verborgen kosten. Er worden echter veranderingen verwacht Deze nieuwe methode Hiermee kun je nu kleur toevoegen aan je WhatsApp-gesprekken.

Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar te doen Download een applicatie De naam is Elegant Test, om het te openen. Kies het ontwerp dat bij u past voor uw berichten.

Met deze innovatie kunt u dat niet alleen doen Verander de kleur Tekst, maar ook om de achtergrond aan te passen en leuke afbeeldingen en stickers toe te voegen. Stylish Test biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan 120 teksttypen en 100 kunststijlen.

Het biedt ook veel pictogrammen. Echter, deze functie Nu beschikbaar Alleen op Android via Play Store, iPhone-gebruikers zijn dus uitgesloten.

Voorlopig blijft het testen van Stylish voorlopig beperkt Voor Android-apparaten. Waardoor iPhone-gebruikers de standaard WhatsApp-kleuren behouden.

Er komen verrassingen in 2024

De app is al ruim een ​​jaar eigendom van Meta. Bovendien heeft het de twee miljard gebruikers overschreden In de wereld.

binnenin Nieuwe functiesGebruikers kunnen nu vanaf meerdere telefoons tegelijk inloggen met hetzelfde account. Terwijl de gesprekken gecodeerd blijven.

READ  Apple introduceert een nieuwe chip, maar deze bestaat nog steeds niet in VR

Met deze functionaliteit, die beperkt is tot maximaal vier smartphones, kunnen bedrijven precies dat doen Beheer interacties klanten efficiënter. Het is nu ook mogelijk om belangrijke berichten op WhatsApp op te slaan.

Weet bovendien dat WhatsApp zich voorbereidt op een grote ontwikkeling. Gebruikers kunnen straks berichten versturen zonder de applicatie op hun smartphone te hoeven downloaden, aldus engadget Nieuwe Europese regelgeving.

Deze update maakt Messenger- of Telegram-gebruikers mogelijk Om berichten te verzenden Voor mensen op WhatsApp. Zonder dat je een account hoeft te hebben of zelfs maar de app hoeft te downloaden.

Deze nieuwigheid, hoewel geadverteerd, is momenteel nog steeds niet aanwezig Beschikbaar voor de Fransen. Hoewel het al zichtbaar is in de widgets en menu’s van de WhatsApp-bètaversie.

واتساب : <yoastmark class=واتساب : <yoastmark class=

WhatsApp krijgt een make-over