Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wereldwijde storing van Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp is bijna opgelost

De wereldwijde storing van Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp is bijna opgelost

Iets minder dan een maand na een grote storing die gevolgen had voor de belangrijkste diensten, wordt Meta opnieuw geconfronteerd met een probleem op Instagram, Facebook, Messenger en WhatsApp.

Geüpdatet om 21.30 uur — Naar verluidt zijn de zaken weer normaal NeerDetectorDit geldt voor alle platforms die door deze storing zijn getroffen.

Origineel artikel, 20:40 uur – Minutenlang waren de grote metaplatforms voor veel gebruikers niet beschikbaar. Facebook, Instagram, WhatsApp en Messenger worden over de hele wereld met crises geconfronteerdzoals de site aangeeft NeerDetector. Sociale netwerken – die hoe dan ook werken – staan ​​vol met getuigenissen van gebruikers die het probleem hebben gemeld.

Wachten op bevestiging van Meta

Dit falen heeft min of meer significante gevolgen, afhankelijk van de diensten. WhatsApp lijkt het zwaarst getroffen te zijn, omdat het voor veel gebruikers onmogelijk is om berichten te gebruiken. Facebook is toegankelijker geworden.

Meta heeft deze storing, die ongeveer een maand na een eerdere storing van enkele uren duurde, nog niet aangekondigd. Wat zal er gebeuren met degenen waar we vandaag de dag om geven? Onmogelijk om te zeggen. Hoe dan ook, de piekuitval is geweldig!

© Neerdetector

Als de storing aanhoudt, zou Meta er goed aan doen de gebruikersgemeenschap te waarschuwen (er zijn er in ieder geval enkele miljarden).

🔴 Volg ons om geen enkel 01net-nieuws te missen Google Nieuws En WhatsAppen.

READ  'Het is te laat om nieuwe fabrieken te bouwen'