Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Wereldgezondheidsorganisatie roept de Verenigde Staten op om al hun informatie over de oorsprong van de ziekte te delen

De Wereldgezondheidsorganisatie roept de Verenigde Staten op om al hun informatie over de oorsprong van de ziekte te delen

De FBI en het Amerikaanse ministerie van Energie gaven aan dat een lek in het laboratorium de epidemie veroorzaakte.

Artikel geschreven door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Op vrijdag 3 maart drong de Wereldgezondheidsorganisatie er bij alle landen, waaronder de Verenigde Staten, op aan om hun informatie over de oorsprong van Covid-19 te delen. FBI-directeur Christopher Wray zei deze week dat er een laboratoriumongeval in Wuhan (China) was “zeer waarschijnlijk” Over de oorsprong van de Covid-19-pandemie, twee dagen na een soortgelijke hypothese van het Amerikaanse ministerie van Energie.

“Als een land informatie heeft over de oorsprong van de epidemie, is het absoluut noodzakelijk dat deze informatie wordt gedeeld met de Wereldgezondheidsorganisatie en de internationale wetenschappelijke gemeenschap.”Dat zei WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus op zijn reguliere persconferentie. Dat maakt niet uit “aanwijzen van de daders”Maar “Ons begrip vergroten van hoe deze epidemie is ontstaan”speciaal.

Een laboratoriumongevallenspoor dat favoriet is bij de FBI

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie beschouwt het als een “wetenschappelijke noodzaak” maar ook “Moreel” Aan de miljoenen slachtoffers en hun families. klaagde De politisering zet door Het is deze zoektocht naar de oorsprong van de ergste pandemie in een eeuw die is veranderd “Wat een puur wetenschappelijke operatie zou moeten zijn in een geopolitiek spel”.

De Amerikaanse inlichtingenwereld is verdeeld, waarbij sommige instanties geloven dat Covid is ontstaan ​​door natuurlijke overdracht. De FBI van haar kant heeft China er ook van beschuldigd te hebben geprobeerd het door de VS geleide onderzoek naar de oorzaken van de COVID-19-pandemie te belemmeren. Beijing verwerpt deze beschuldigingen ten stelligste.

READ  De ergste nachtmerrie van een surfer vereeuwigd in deze angstaanjagende foto