Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wedstrijd OGC Nice – OM werd gestaakt nadat projectielen op het veld waren gegooid en hun supporters op het gras

Hotshot tijdens de derby Nice-Marseille. Op de vierenzeventigste werd een waterfles in het gezicht van Dimitri Payet gegooid, waardoor het poeder in brand vloog. Volgens foto’s van Amazon Prime werd de speler in het hoofd geschoten.

De spelmaker van Marseille reageerde daarop door het ontvangen projectiel naar supporters van OGC Nice te gooien.

Woedend daalden fans af op het grasveld om OM’s N.10 te bedreigen, voordat de scheidsrechter de spelers terugstuurt naar de kleedkamer.

En een veiligheidscordon van gastheren die gele jassen droegen, probeerden de fans af te weren, maar op verschillende plaatsen in het stadion werden klappen uitgewisseld in een ruzie tussen de spelers van de twee teams, de fans en de gastheren.

De wedstrijd werd gestaakt omdat OGC Nice een 1-0 voorsprong nam dankzij het doelpunt van Dolberg.

Onder de vele boze acteurs moest Marseille-coach Jorge Sampaoli door zijn teamgenoten in elkaar worden geslagen, zodat ze niet zouden vechten.

In de gang van de kleedkamer was volgens de foto’s van de omroep Prime Video het hoofd van OM, Pablo Longoria, in gesprek met zijn spelers en leiders van Nice.

De voorzitter van Nice, Jean-Pierre Riviere, stond op het grasveld om met zijn supporters achter het doel van Nice te praten.

Volgens onze informatie willen OM-spelers de wedstrijd niet hervatten.

READ  BelgiĆ« en Nederland afgewezen door het Hof van Arbitrage voor de Sport, die een gemengd resultaat van 4x400m . handhaaft