Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De vraag is niet zo stom: waarom is het verboden om je telefoon te gebruiken bij een tankstation?

Niet aanraken tijdens het tanken om brandgevaar te voorkomen. (© h2010 / AdobeStock)

Als ik, zoals veel Fransen tegenwoordig, moest Wacht in de wachtrij Hoop vol te raken benzine Vanuit je auto kom je vrijwel zeker in de verleiding om je telefoon tevoorschijn te halen om de tijd te doden. hoewel, illustraties Weergegeven op de pompen staat dat deze praktijk verboden is bij tankstations.

15 april 2010 Resolutie over algemene vereisten Toepassen op tankstations totdat het bepaalt dat ” telefoon (Artikel 2.4.5) Om welke reden?

Vermijd vuur

Het is eigenlijk een preventieve maatregel gericht op vermijding Geen risico op brand of explosie. Zelfs als het zeer zeldzaam blijft, is elk elektronisch apparaat er vatbaar voor produceert vonken Dus, bij contact met benzinedampen, a Vuur.

Dit is ook de reden waarom het nodig is om de motor af te zetten tijdens het tanken, anders ontstaat er kortsluiting in batterij altijd mogelijk.

Ook is het beter om geen risico’s te nemen. Dus, zelfs als het gevaar u minimaal lijkt, vergeet dan niet uw telefoon uit te zetten wanneer u aankomt. in de buurt van de pompen. Je sms’jes kunnen wachten!

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Actu in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik en na registratie vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.

READ  Storing airconditioning in elektrische auto Renault Megane: probleem opgelost