Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voormalige Woman in Blue pronkt met haar verbazingwekkende fysieke transformatie, drie maanden na de bevalling

Als koppel met de Franse voetballer Moussa Sissoko (die met name in het Franse nationale team speelde en deelnam aan Euro 2020), voormalig kandidaat voor ko lanta Marilou Sidibe leeft op een wolkje. Nadat ze moeder werd van twee kinderen, van wie de laatste, Madi, werd geboren op 26 september 2022, oefent de jonge vrouw dagelijks om haar ideale lijn te vinden voor de zwangerschap. Ze is vooral verslaafd aan Pilates en deelt regelmatig video’s van haar sessies met haar Instagram-abonnees.

Dinsdag 10 januari 2023 nam de voormalige avonturier zijn telefoon in beslag om haar huidige pose op de foto vast te leggen. Bij deze gelegenheid plaatste ze een fotomontage in het verhaal, waarop ze de evolutie van haar lichaam gedurende anderhalve maand liet zien. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het resultaat verbluffend was. De vrouw van de voormalige internationale voetballer stapte wat losser uit Le Petit Bidou en vertoont nu een glad, perfect geproportioneerd silhouet, gebogen billen en merkbaar volume. Er zit volgens haar echter geen kilometerverschil tussen de twee slagen. “64 kg op beide foto’s! Zelfs mijn situatie is veranderd!Evenzo onthult ze het doen van hypotensieve gymnastieksessies, een specialiteit van het vinden van buiktonus.

READ  Is het feit of mythe?