Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een jaar na infectie verdwijnen “de meeste symptomen” meestal, zegt de studie

Een jaar na infectie verdwijnen “de meeste symptomen” meestal, zegt de studie

De resultaten toonden ook aan dat “gevaccineerde mensen een lager risico liepen op het ontwikkelen van ademhalingsmoeilijkheden, wat het meest voorkomende effect is dat wordt waargenomen bij gevallen van milde ziekte, dan niet-gevaccineerde mensen.”

Artikel geschreven door

gepubliceerd

updaten

leestijd : 1 minuut.

de “de meeste symptomen” Langdurige maar milde gevallen van Covid-19 verdwijnen meestal binnen het jaar nadat patiënten het virus hebben opgelopen. Dat is de conclusie van een gepubliceerde wetenschappelijke studie In de Brits medisch tijdschrift (in Engels), Donderdag 12 januari.

In een interview met AFP zei Mittal Bivas Benita, een onderzoeker aan het Israëlische KI Research Institute en co-auteur van de studie: “aanmoedigen” Met de bevindingen, in de specifieke context van zorgen over hoe lang de symptomen kunnen duren. “De overgrote meerderheid van de patiënten zal na een jaar in orde zijn, en ik denk dat dat goed nieuws is.”Ik verwelkomde.

Dat laten de resultaten ook zienGevaccineerde mensen hadden minder kans op ademhalingsmoeilijkheden, wat het meest voorkomende effect is van een milde ziekte, dan niet-gevaccineerde mensen.”.

Dit werk werd uitgevoerd op basis van elektronische gegevens van het tweede ziekenfonds van Israël, Maccabi Health Care Services, waarvan tussen 1 maart 2020 en 1 oktober 2021 bijna twee miljoen leden werden getest op Covid-19.

Volgens modellen van de Wereldgezondheidsorganisatie leden in september in de eerste twee jaar van de pandemie minstens 17 miljoen mensen in Europa langdurig aan Covid. Volgens een onderzoek dat hij uitvoerde, waren er afgelopen juli twee miljoen mensen in Frankrijk Volksgezondheid Frankrijk.

READ  De ziekte van Alzheimer kan zich ontwikkelen na infectie met het varicella zoster-virus