Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voormalige Miss France draagt ​​een blauwe minibikini en laat netizens smelten!

Iris Mittenaere, voormalig Miss France en Miss Universe 2016, doet het tijdens haar zomervakantie rustig aan op een Grieks eiland. De influencer maakt van de gelegenheid gebruik om meerdere foto’s te presenteren aan miljoenen abonnees, omwille van ons grootste geluk! Het team van Objeko nodigt je uit om de nieuwste badpakfoto’s te ontdekken die de mooie jonge vrouw op haar Instagram heeft geplaatst. Maak je overhemd los, het wordt heet!

Rainbow Mittenaere missen en gebruiken effect

Wat een ongelooflijke reis voor Iris Mittenaere! De 28-jarige vertegenwoordigde de Franse schoonheid omdat er niet veel voor haar was gedaan.

Iris Mittenaere, oorspronkelijk afkomstig uit Lille, werd Miss Flandres en vervolgens Miss Nord-Pas-de-Calais in 2015. De inwijding vond echter het jaar daarop plaats. Op haar beurt werd ze Miss France 2016 en Miss Universe 2016. Deze prestatie werd slechts één keer behaald, in 1953 door Christian Martel.

Het is vermeldenswaard dat tot nu toe alleen de vrouwelijke kandidaten van de aarde de Miss Universe-wedstrijd hebben gewonnen. Objeko hoopt dat aankomende releases ons meer afwisseling zullen brengen!

Iris Mittenaere is niet alleen een lichaamsbouw. Ze heeft een perfecte geest, en bewijst het! De jongedame was student orthodontist ten tijde van haar verkiezing. Het kreeg ook het beste cijfer voor algemene cultuur tijdens de wedstrijd.

Sinds haar verkiezing heeft Iris Mittenaere natuurlijk haar kroon teruggegeven. Dit weerhoudt hem er niet van om zijn mediacarrière voort te zetten! Zo konden we haar deelname aan tal van programma’s zien, zoals de Victoires de la Musique of de Million Euro Draw. Haar stint in Dancing With the Stars is ook zeer opgemerkt.

Sindsdien heeft de voormalige Miss France zich vooral gericht op haar carrière als influencer. Ze heeft een Instagram-account van maar liefst 2,7 miljoen abonnees. De jonge vrouw plaatst daar foto’s erg sensueel, voornamelijk in samenwerking met merken van badmode, lingerie en sieraden. Luxe en glamour zijn de sleutelwoorden op deze pagina en ze zijn eerlijk gezegd de omweg waard!

Iris Mittenare Vakantie in de zon

Iris Mittenaere is nu op een welverdiende vakantie. De jonge vrouw stapt onder de zon in Griekenland, namelijk op het eiland Ios in de Cycladen. We kunnen niet dromen van meer hemels!

Voormalig komiek Keve Adams en profvoetballer Hatem Ben Arfa worden vergezeld door de geliefde nieuwe zakenman Diego El Galaoui. De jonge man is gespecialiseerd in invloedrijke communicatie. We kunnen wel stellen dat deze twee elkaar gevonden hebben!

Iris Mitteniere kwam natuurlijk niet alleen om te zonnen. Ze kwam ook om foto’s te maken om haar Instagram-account te voeden, ter ere van haar partnerschapscontracten. Netizens kunnen niet gelukkiger zijn!

Trouwens, de voormalige Miss France vermijdt veel blootstelling aan de zon. Haar huid reageert zelfs op langdurige blootstelling door bruine vlekken achter te laten die ze lelijk vindt. Ze zei:De zon geeft sproeten, maar vooral bruine vlekken rond de mond en onder de ogen (…) Ik word er een beetje dronken van, dat geef ik toe. Het zijn hormonen. Maar goed, ik probeer er niet aan te denken want ik kan niets veranderen“.

Sensuele beelden in badkleding

Zorgen voor de zon betekent niet niet genieten van de paradijselijke stranden van Ios! Zo sprak Iris Mittenaere haar dankbaarheid uit aan haar abonnees met schattige foto’s van haar in een zwempak. Dit marineblauwe tweedelig badpak is verleden tijd. Heel eenvoudig en sober, het benadrukt zijn goddelijke silhouet. De jonge vrouw geeft in het bijschrift aan: Waterneerslag ♒️Wat is jouw horoscoop?

Waterman is de Latijnse naam voor Waterman, vandaar dat mensen geboren zijn tussen 21 januari en 19 februari. Nabila Benatia was er snel bij om commentaar te geven.”ik ook‘, in uitstekend Engels. Een groot aantal abonnees deelden ook hun astrologische tekens.

Deze serie van 5 foto’s heeft maar liefst 142.000 likes getrokken, wat best indrukwekkend is. Het moet gezegd worden dat Iris Mittenaere radioactief is. De schoonheid van de zonneskimming in de Middellandse Zee is alleen te vergelijken met de sculpturale figuur van de voormalige Miss Universe. We kunnen gemakkelijk raden hoe je deze titel hebt weten te winnen!

Iris Mittenaere zal zeker wat tijd buiten Griekenland doorbrengen. Dus we zouden de komende dagen de kans moeten krijgen om andere, even leuke foto’s te zien! De gehele redactie van Objeko is up-to-date en houdt je op de hoogte van het laatste nieuws van voormalig Miss France, die een succesvolle influencer is geworden!


READ  De beroemde atleet die Amandine Petit (Miss France 2021) haastte om te vinden