Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anti-abortusfilm flopt in C8

De controverse is blijven escaleren sinds het programma werd aangekondigd, op prime time c 8, dokterniet geplandAmerikaanse film over vrijwillige zwangerschapsafbreking
miskraam). In plaats daarvan gaf de zender in zijn persbericht aan dat deze roman “controverse heeft veroorzaakt door het standpunt van anti-abortusactivisten over te nemen”. Publiceer uiteindelijkniet gepland Maandagavond eindigde in een fiasco: slechts 304 duizend mensen volgden, met een kijkcijfer van 1,5%, blijkt uit cijfers van Mediameter.
Verteld door Puremédias.

C8 verschijnt op de 15e plaats in het publiek van de avond, achter TFX, RMC Story en Chérie 25. En ver achter 4,5 miljoen kijkers (21,1% kijkersaandeel) op de datum van de niet-uitgebrachte aflevering van kampeerparadijs Op TF1, winnaar van de avond.

niet geplandHet is het verhaal van Abby Johnson, directeur van de Planned Parenthood Clinic, die, na het bijwonen van een
miskraamHij zou een “spiritueel ontwaken” hebben meegemaakt. “Het is een film geproduceerd door Evangelicals, een beweging die zeer toegewijd is aan wat publieke religie wordt genoemd, dat wil zeggen, de bevestigde aanwezigheid van religie in de politieke en mediasfeer,” legde hij uit aan 20 minuten Mihaela Alexandra Tudor, docent gespecialiseerd in religie en media. Hij benadrukte “de neiging van evangelicals om actief deel te nemen aan de verdediging van bepaalde pro-life tendensen door middel van massamedia en populaire cultuurproducten.”

‘Een walgelijk propagandamiddel voor abortus’

Vlak voor het begin van de film brengt C8 de volgende boodschap naar voren: “In Frankrijk heeft elke vrouw het recht om naar eigen goeddunken over haar eigen lichaam te beschikken. Dit recht is wettelijk gegarandeerd. Dit verhaal, dat alleen de auteur verplicht , betekent niet dat je dit recht in twijfel trekt, maar het belang ervan meet.”

READ  20.30 uur Zondag: Dit gesprek tussen Mary Drucker en Laurent Dillahous had je niet mogen horen

op Twitter, niet gepland Het was een van de meest becommentarieerde onderwerpen op maandagavond. De overgrote meerderheid van de brieven verdedigde het recht op abortus. Elizabeth Moreno, gevolmachtigd minister voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen.
Hij noemde het ‘een verachtelijk propagandamiddel tegen abortus’. die “in tegenspraak is met onze waarden”. “Abortus is een recht in Frankrijk (…) we zullen vechten om ervoor te zorgen! Geen handicap, geen schuld”,
Marilyn Schiappa getweetMinister Afgevaardigde belast met Nationaliteit.

De Supreme Council of Audio-Visuals (CSA) heeft dit dinsdag aangekondigd: Aan onze collega’s bij HuffPost Ik kreeg verschillende rapporten van kijkers over:niet gepland. De audiovisuele politieagent voegt eraan toe dat hij zal ingrijpen bij C8 nadat zijn team de film heeft gezien en heeft besloten of het uitzenden van deze roman in strijd is met de geldende wettelijke regels.