Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De verkeerde SUV die het doelwit is van milieuactivisten!

De verkeerde SUV die het doelwit is van milieuactivisten!

Milieuactivisten lieten de banden leeglopen van een SUV met een gehandicaptenbadge, wat de eigenaar boos maakte.

Woensdag 5 juni getuigde Guillén Bozol, inwoner van Béziers Een ongelukkig ongeval Tijdens een wandeling naar het theater in Montpellier ontdekte ik dit Drie banden van zijn SUV waren leeggelopen Door milieuactivisten.

Milieuactivisten laten de banden leeglopen van SUV’s met het gehandicaptenlogo

Op de voorruit stond een protestbericht: “Geen SUV’s in onze steden, geen SUV’s in ons leven.” deze actie, Georganiseerd door milieuactivistenBeoogt Veroordeel openbare voertuigen die als zeer vervuilend worden beschouwd. Deze SUV was echter niet zoals de anderen: hij had een Gebroken pasta De rolstoel was van binnen zichtbaar.

Twee generaties Hij gebruikt deze auto om zijn moeder en vriend te vervoerenZe zitten allebei in een rolstoel. “Wat mij teleurstelde was het onvermogen om onderscheid te maken.” Meld het aan onze collega’s van Blauw Frankrijk. Voor haar is het onbegrijpelijk dat activisten, die geacht worden zich bewust te zijn van maatschappelijke vraagstukken, geen rekening hebben gehouden De bijzondere context van zijn auto.

Guillén bevestigt dit Zijn PMR-kaart (Person met Verminderde Mobiliteit) was duidelijk zichtbaar op de voorruit van zijn auto. Bovendien had de rolstoel in de auto de activisten moeten waarschuwen. "Dit is niet erg slim" fluistert ze boos. Ze was om 23.00 uur bijna een uur bezig met het zoeken naar een benzinestation met een ventilator. Uw verzekering bellen was geen haalbare optieWant dat zou een aftrek van ruim 300 euro hebben opgeleverd.

Bron afbeelding: Alexandre Prevot Het is vaak bekend dat Porsche-auto’s veel brandstof verbruiken, vooral de krachtigste SUV’s.

Dit incident benadrukt het gevaar van willekeurige doelwitten via gewapende acties. De Porsche Macan, een auto die bekend staat om zijn hoge brandstofverbruik, die naast zijn auto met vierwielaandrijving geparkeerd stond, was niet het doelwit. “Deze modellen zijn voorzien van anti-vandaalzekeringen,” Jillén legt het uit, waardoor ze nog meer gefrustreerd raakt. Zij bevestigt dit Activisten moeten discrimineren In hun acties om te voorkomen dat mensen die om vitale redenen afhankelijk zijn van hun auto oneerlijk worden gestraft.

Wanneer milieuactivisten het verkeerde doelwit hebben

Ondanks dit incident is het Jilin en haar groep gelukt Keer zonder incidenten terug naar Béziers. Dit incident leidde echter tot… Extra kosten en ongemak. Guillen moest anti-diefstal kleppendeksels kopen om te voorkomen dat dit opnieuw zou gebeuren en maakte een afspraak met de monteur om de staat van haar banden te controleren.

De milieuactivisten die verantwoordelijk zijn voor dit werk behoren tot een groep die in verschillende regio’s actief is. Hun doel is Het terugdringen van de aanwezigheid van vervuilende voertuigen in steden. Maar dit incident laat de grenzen zien van hun daden als ze geen onderscheidingsvermogen hebben. Er werd contact opgenomen met een woordvoerder van de groep en deze legde uit dat het niet de bedoeling was om mensen met een handicap schade toe te brengen. Ze betreuren deze fout Ze zijn van plan hun methoden te herzien om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Dit is belangrijk om op te merken Deze procedure staat niet op zichzelf. Veel SUV-bezitters meldden soortgelijke incidenten in andere steden. Activisten richten zich specifiek op deze verbindingen vanwege hun aanzienlijke impact op het milieu. Het incident met de SUV van Guylaine onderstreept echter de noodzaak van een meer voorzichtige en weloverwogen aanpak.

READ  Banken zijn verlaten: in het licht van dit fenomeen heeft de gemeente Bessières besloten een eigen geldautomaat te installeren, maar deze is alleen te huur