Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De uitvoerende macht overweegt de belastingen te verlagen

Inflatie is een beetje zoals een Danades-vat, dat leegloopt als het gevuld is. Zes maanden voor de presidentsverkiezingen stond de regering voor de derde keer in een paar weken voor de kwestie van de koopkracht. Dit glibberige onderwerp is weer in het middelpunt van het politieke debat gebracht vanwege de kracht van het wereldwijde economische herstel in de nasleep van de Covid-19-pandemie, waardoor de prijzen van veel grondstoffen, waaronder energie, zijn gestegen, waardoor huishoudens zijn verzwakt . Bescheiden, terwijl de lonen niet dezelfde trend volgen.

Lees ook Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Als reactie op de stijgende brandstofprijzen lanceert de regering koopkrachtsteun

Nadat hij in september een maatregel voorstelde om de stookkosten te helpen betalen door 100 euro te herwaarderen ” machtscontrole Toen werd een “tariefschild” om de plotselinge stijging van de gas- en elektriciteitsrekeningen tegen te gaan, en prijsstijgingen aan de pomp de nieuwe doorn in het oog van Emmanuel Macron. Nu de verkiezingen in aantocht zijn, probeert het staatshoofd zijn economische record al te verkopen, vooral wat betreft koopkracht, en wil hij vooral niet het risico lopen een terugkeer van sociale verontwaardiging van het “koper”-type te riskeren. Yellow”, gelanceerd in 2018 door het verhogen van de belastingen voor automobilisten. ‘Er komt een kortetermijnmaatregel om gezinnen te ondersteunen’De heer Macron beloofde vrijdag 15 oktober.

Lees ook Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Om stijgende energieprijzen tegen te gaan trekt Jan Castex tot het voorjaar een ‘douaneschild’

Dit is waarom de CEO een apparaat moet aankondigen “Eenvoudig, eerlijk en efficiënt” Om de Fransen te helpen omgaan met de stijging van de brandstofprijzen, bevestiging, dinsdag 19 oktober op RTLRegeringswoordvoerder Gabriel Atal. Maak het duidelijk Het nieuwste arbitrageproces [étaient] huidig” beslissing getriggerd “Weekend”. “Alle leads aan tafel”Wijzen bevestigd “fiscale vraag” en dat van“Cheque, voor specifieke hulp aan mensen die hun voertuigen gebruiken en die onderhevig zijn aan deze verhoging”, Wie is de ‘Kan enkele maanden duren’. Minister-president Jan Castex kan vanaf woensdag 20 oktober ’s avonds de hoofdlijnen bekendmaken tijdens een televisieinterventie.

READ  Wat verandert er voor uw geld in 2023: Livret A, PEL ... Ontdek de nieuwe verhogingen

Er zijn veel parkeerplaatsen voor automobilisten

De arbitragevergaderingen zijn de afgelopen dagen voortgezet en er wordt verwacht dat Emmanuel Macron en Jean Castex erover zullen praten tijdens hun wekelijkse lunch op woensdag. De directie zorgt ervoor dat beide opties in overweging blijven, maar het lijkt erop dat de optie van een tijdelijke verlaging van de brandstofbelasting, die aanvankelijk was afgeschaft, uiteindelijk blijft bestaan. Deze oplossing heeft het voordeel dat ze gemakkelijk kan worden geïmplementeerd en onmiddellijk – vanaf 2021 – effectief is, terwijl de “brandstofbonus”, de andere genoemde optie, verwijst naar de mogelijkheid om huishoudens te targeten die mogelijk worden gestraft voor een prijsverhoging aan de pomp, is zeer complex . De overheid heeft geen « Voor de powercheck Een database van mensen die hun auto nodig hebben om naar het werk te gaan”, legde de minister van Energietransitie, Barbara Bombelli, uit.

Je hebt 56,93% van dit artikel om te lezen. De rest is alleen voor abonnees.