Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De samenwerking tussen Asus en Noctua gaat door!


tijdens de RTX-3000, werken twee giganten op het gebied van koeling en grafische kaarten samen om je een aantal mooie wildcards te bezorgen. In werkelijkheid, nacht En de Asus samen indienen RTX 3080 /3070 Nacht bewerken. Tegenwoordig leren we dat partnerschap altijd afhankelijk is van een of meer RTX 40 Noctua-editie wordt tijdens ingediend deze !

RTX 40 Noctua-editie Partnerschap gaat door!

Ter herinnering: het resultaat van deze samenwerking was de opkomst van twee grote kaarten. De laatste bezette toen vier holes terwijl hij was uitgerust met twee holes NF-A12x25.5cm als ventilator. Dit zorgt voor stilte en lage bedrijfstemperaturen zoals we aangaven tijdens onze tests van RTX 3070 Noctua OC.

In termen van mogelijke kaarten zijn er ook geen 36 oplossingen RTX-4090hetzij van een RTX4080, of allebei. hoewel RTX 4070 Ti Mochten we op 5 januari het levenslicht zien, dan hebben we onze twijfels… al kan men verrast zijn.

Nu hoef je alleen nog maar uit te zoeken hoe de kaarten eruit zullen zien en hoeveel fans er in het koellichaam zitten. Het lijkt echter moeilijk om een ​​kaart te krijgen met drie molens. In feite zou dit een te lange kaart van meer dan 40 cm betekenen. Bedenk echter dat de huidige modellen al 31 cm lang zijn!

Kortom, we kunnen niet wachten om het resultaat van deze tweede generatie producten te zien.

READ  Apple iPad 10-test: eindelijk iets nieuws voor de "klassieke" Apple-tablet